Garanti for drama når Rødovre møder Amager Islanders // Foto: Steen M

Garanti for drama når Rødovre møder Amager Islanders // Foto: Steen M

 

Tirsdag aften kan drengene fra 1.division overraskende spille sig i årets DM-finale når de hjemme i Arenaen møder grundseriens vinder Amager Islanders.

Første kamp i serien af fem kampe blev spillet sidste tirsdag i Arenaen og udviklede sig til et dramatisk og meget meget se-værdigt opgør.

Rødovre vandt kampen 5-4 og de to næste kampe skulle spilles i “hangaren” på Amager hvor hjemmeholdet trak det længste strå i fredagens kamp med 2-1 i en målfattig kamp.

Søndag aften bragte Rødovre sig så på finalekurs ved at slå hjemmeholdet Amager hvor resultatet blev 2-3 efter et overtidsdrama på 3 minutter hvor Rødovre endda nåede at have en spiller i straffeboksen inden kampens afgørelse.

Så det er en usædvanlig tæt og dramatisk serie vi er vidne til i øjeblikket. Og det tegner ikke til at blive mindre spændende når Rødovre kæmper for finalepladsen tirsdag aften.

Og det er her at DU kommer ind i billedet. Sjældent byder Rødovre Skøjte Arena på så god og spændende ishockey og så endda gratis når kampen fløjtes i gang tirsdag aften kl.19:00

Så kom og hep på drengene som tegner Rødovres hockey fremtid og få én på opleveren….!

Rødovre Ishockey – Amager Islanders // 21-03-2017 19:00 // Rødovre Skøjte Arena

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail