Vi har fornøjelsen af at præsentere dig og din virksomhed for muligheden om at blive 2610 Partner i ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls.

Som 2610 Partner i Rødovre Mighty Bulls får du følgende fordele:

  • Medlemskab som 2610 Partner i sæsonen 2016/17.
  • 20 fribilletter til 2016/17-sæsonens grundspilskampe i Rødovre Skøjte Arena. Billetterne kan benyttes på én gang, eller fordelt over flere grundspilskampe afhængig af, hvad du/I måtte have af behov (grundspilsbilletternes stykpris er normalt kr. 120,-).
  • Dit virksomhedsnavn præsenteres på og linkes til fra www.mightybulls.dk.
  • Dit virksomhedsnavn trykt på et særligt 2610 Partner skilt i Rødovre Skøjte Arena.
  • Et unikt klistermærke, der viser din virksomheds status som 2610 Partner i Rødovre Mighty Bulls, og kan hænges I Jeres butik, på kontoret, bilen eller lignende.
  • Ud af den samlede pris for et årligt medlemskab som 2610 Partner går kr. 26,- direkte til at støtte fansene i Sumpens tifo og bannerkasse.
  • Nyhedsbreve og anden information fra Rødovre Mighty Bulls på mail (hvis I ønsker dette).
  • 2 personer til et årligt 2610 Partner-arrangement på en kampdag, hvor vi byder på øl/vand samt en sandwich. Her er der mulighed for at møde andre 2610 Partnere og der vil være indlæg fra både Rødovre Mighty Bulls’ træner og direktør.

Prisen for et 2610 Partnerskab er kr. 2.610,- (eksklusive moms)

2610PartnerHomepageNoYear Kontakt Brian Møller tlf. 22 22 30 30 eller via mail på bm@mightybulls.dk for mere information for at oprette dit medlemskab som 2610 Partner i Rødovre Mighty Bulls.

Har du spørgsmål, ønsker at købe flere billetter eller få et uforpligtende besøg for at høre om sponsorpakker og din virksomheds muligheder for at indgå et partnerskab med Rødovre Mighty Bulls kan man ligeledes ringe/skrive til Bran Møller

Du kan også benytte nedenstående formular.
Så vil vi kontakte dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Firmanavn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din e-mail (skal udfyldes)

Evt.yderligere kommentarer:

captcha

Indtast koden ovenfor: