Mads Eller tabte duellen med Gentoftes bedste i kampen Teemu Seppänen men vandt kampen // Foto: Steen M

Mads Eller tabte denne duel med Gentoftes bedste i kampen Teemu Seppänen men vandt kampen // Foto: Steen M

 

Foran 898 tilskuere viste hjemmeholdets bredde sig udslagsgivende i opgøret denne aften, da tyrene evnede at straffe gæsterne for de fejl der blev lavet og hev en smal men fortjent 2-1 sejr i land.

Topholdet fra Gentofte lagde vejen forbi Rødovre til sæsonens første møde mellem de nære naboer.

Gæsterne har indtil dato vist hvor enkelt ishockey kan være når de med enkelte midler udnytter den mindste blottelse hos modstanderne. Stor effektivitet of hyper farlige Finske profiler er deres opskrift på succes.

Hos hjemmeholdet er det bredden med fire kæder der skal mose på fra første faceoff opskriften på at mørne modstanderne til at begå de fejl der kan bringe en scoring.

Det lignede to mandskaber med fuldt hold og i stærkeste opstilling, men hos hjemmeholdet var Jon Lee-Olsen erstattet med William Rørth som backup keeper. Gentofte syntes uden Terminesi.

Nitten sekunder var der spillet før Steffen Klarskov måtte ty til hooking på en helt fri modstander. Overtalsspillet blev aldrig en trussel for tyrene.

Kort efter fik Jannik fat i en retur men sendte forsøget bag om stars keeper men desværre også forbi mål.

Efter små fem minutter var det hjemmeholdet der kom i overtal, men heller ikke dette powerplay gav noget udbytte.

Næste udvisning tog Mads Eller og det bragte lidt mere energi i gæsterne powerplay, men Stefan Ridderwall tog godt for sig og nægtede gæsterne en scoring. En udvisning mere til Paddy viste, at tyrene for alvor havde bragt en god disciplineret boks i spil denne aften.

2:42 tilbage af perioden droppede gæsternes keeper en kasse til tyrene, men desværre blev der fløjtet for blokering en splitsekund inden, så målet talte ikke.

Men et lille minut senere kom Rødovre i føring med den forløsende scoring, da Frederik Skovby konsekvent udnyttede en fejl i gæsternes udspil af egen zone. Føringen var fuldt fortjent efter en overbevisende indsats af tyrene der ikke tillod Gentofte megen is at spille på. Skudstatistik uhørt 9-1 til tyrene.

Anden periode byggede videre på det indtryk især hjemmeholdet havde efterladt efter første periode. Efter godt et minut blev kaptajn Andreasen spillet helt fri på bagerste stolpe men afslutningen gik ved siden af.

En tilsvarende misser efter godt fem minutter blev afviklet af Connor Hardowa. Hjemmeholdet nærmest vadede i chancer på dette tidspunkt af opgøret.

Perioden bød på friløbere til både Mads Eller og Rasmus Astrup men Teemu Seppänen havde spillet sig varm i stars kassen og reddede alle forsøg.

Efter godt elleve minutter af perioden røg der to Gentofte i udvisningsboksen i samme sekvens som liniedommer Trine Viskun blødende måtte forlade isen.

Et sølle to-mands overtal til tyrene der skuffende bragte ingenting, og ligesom tog luften ud af tyrenes offensiv der herefter virkede frustreret.

En efterfølgende udvisning til Mads Eller blev skæbnesvanger for tyrene, da Teemu Virtala kunne styre pucken over en prisgivet Ridderwall.

Tredje periode startede hvor anden sluttede. En mat atmosfære på isen hvor gæsterne havde taget momentum med efter udligningen.

En godt fightende Mads Eller fangede efter syv minutter en Gentoftespiller bag Seppänens kasse og leverede en 100% til Steffen Klarskov der jublende rakte armene i vejret, men den blev reddet. Samme Klarskov måtte kort efter til afkøling og det bragte trængselstider til en mærket Rødovre defensiv der presset red stormen af.

Halvvejs var det gæsternes tur til et to-mands overtal. Ej heller her kom det til scoring.

Med 43 sekunder tilbage på klokken trådte Rasmus Astrup i karakter og orkestrerede det der mest af alt lignede sejrsmålet, da han uimodståeligt satte sig igennem Gentoftes defensiv og serverede pucken for Connor Hardowa der med scoringen blev dagens helt.

 

Rødovre Mighty Bulls – Gentofte Stars 2-1 (1-0, 0-1, 1-0) 
18:14 1-0 Frederik Skovby (Montgomery)
37:28 1-1 Teemu Virtala [PP1]
59:17 2-1 Connor Hardowa (Astrup, Carlsen)
Udvisninger: RMB 7x2min, GES 3x2min
Skudstatistik: 25 – 22 (9 – 1, 8 – 7, 8 – 14)
Tilskuere: 898

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail