André Pison i duel med en SønderjyskE-spiller // Foto: Daniel Storch

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne annoncere, at forwarden André Pison fortsætter en sæson mere med tyren på brystet.

23-årige Pison kom hjem til barndomsklubben Rødovre, efter to sæsoner i Gentofte Stars og flere år i udlandet, før sidste sæson. En beslutning, som han bestemt ikke har fortrudt:

– At komme hjem til Rødovre har været dejligt! Det føltes naturligt at komme tilbage til, hvor det hele startede, og mit år i Rødovre har kun bekræftet mig i det valg, jeg tog sidste sæson, fortæller han.

Sommerperioden kan være lang for en ishockeyspiller uden det glatte underlag og Pison ser naturligvis frem til den kommende sæson med spænding:

– Jeg tror, at vi alle på holdet må siges at være skuffede over, at vi ikke formåede at tage det længere sidste sæson. Så svaret på det spørgsmål vil jeg sige er, at ’jeg glæder mig som et lille barn’. Og endnu mere til at vise, at vi kan mere. Sommerperioden er selvfølgelig en god tid til at få bygget grundformen op for den kommende sæson, men som enhver anden hockeyspiller, så savner jeg at være på isen sammen med drengene.

Den ambitiøse og hårdtarbejdende wing er klar til at bygge på i den kommende sæson og har tiltro til, at kollektivet kan løfte sig yderligere:

– Forventningerne, selvom det lyder kliché, er selvfølgelig, at vi i sidste ende skal stå på toppen. Rejsen dertil er til gengæld lang og meget kan ske. Til gengæld tror jeg på, at hvis vi kan holde den rigtige indstilling både på og udenfor banen, så kan vi komme langt, og med det hold vi har, er der ingen tvivl om, at vi har spillerne til det.

– Hvis jeg skal kigge på mine personlige forventninger, så tror jeg, at det for mig handler om at udnytte mine spidskompetencer noget mere. Gør jeg det, så er jeg sikker på, at jeg kan få mere ud af den kommende sæson, både i form af minutter og point. Overall handler det for mig om at blive ved med at udvikle mig, så mit mål er at blive en bedre hockeyspiller hver dag, slutter han.

Kontrakten med André Pison er gældende for den kommende sæson.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail