apocslogo

Som det tidligere på sommeren blev præsenteret i Rødovre Lokal Nyt, indtræder APOCS som hovedsponsor for Rødovre Mighty Bulls i den kommende sæson.

Hos Rødovre Mighty Bulls er vi stolte og glade for, at APOCS har valgt at træde op på niveauet som hovedsponsor og ser frem til både at kunne øge kendskabet til deres tøjmærke og styrke deres branding.

Med hovedsponsoratet følger endnu en fordel til klubbens sæsonkortholdere, der i hele sæsonen vil få 15% rabat på APOCS egen tøjkollektion i både APOCS STORE i Studiestræde (24, 1455 København K) og på forretningens webshop apocs.com.

Rabatten fås ved enten at fremvise sit sæsonkort i butikken eller ved at bruge en rabatkode på hjemmesiden. Rabatkoden, der er unik, udleveres til alle sæsonkortholdere, når kortene afhentes til de første kampe.

APOCS står for ”A Projection Of City Styles” og designer, producerer og sælger ”premium streetwear” med udgangspunkt i bylivets puls, hvor både stil og funktionalitet er i højsædet.

En del af samarbejdet mellem APOCS og Rødovre Mighty Bulls bliver også en ny merchandise-serie, som fra efteråret vil kunne købes i Fanshoppen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail