André Pison hyldes af holdkammeraterne efter hans scoring til 2-0 // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

“Det er et rigtigt godt niveau vi ser her i en træningskamp, ” fortæller Matthias Asperup efter fredagens 5-4 sejr over Rungsted. ‘Aspe’ måtte dog selv se sidste periode udefra da han pådrog sig en mindre skade i anden periode.

“Der var god fart på og der er en del intensitet, særligt i slutningen af kampen,” fortsætter han.

Kampen viste at holdet er ved at blive omvendt til nye spilsystemer. “Det er svært,” erkender Asperup om denne omstilling for spillerne. “Der er en masse nye ting og træneren vil gerne have at vi spiller på hans måde så der er rigtigt mange nye ting vi skal lære men vi træner det hver dag så er ved at sidde der nu,” smiler han.

“Det er typisk Rungsted at komme igen i slutningen af kampen,” fortæller han om den vending da momentet gled ud af Rødovres hænder i midten af tredje periode efter at have været foran med 4-1 og Rungsted udligner til 4-4. “Rungsted for nogle fine mål og det er jo det som de kan. Det er nogle gode individualister der kan afgøre en kamp men vi var lige en tand bedre i dag.”

Vi spørger til hvad det betyder at vinde over Rungsted i en træningskamp her kort før sæsonstart. “Ja, nu har vi jo tabt en og vundet en og vi ved jo at det altid er god fart og god intensitet mod det hold som alle på vores hold går 100% ind for at vinde imod. Det giver jo altid en ekstra gnist når man spiller mod både Rungsted og Herlev, ” siger han og forklarer i øvrigt at udlændingene på holdet også allerede har lært at Rungsted er et hold man bare vil vinde over.

“Flere af dem har jo været i Danmark tidligere men alle har den samme indstilling. Vi har jo talt om disse her kampe med dem så de er lige så tændte og vi kan også se i dag at de også er dem der går forrest. Det er også vigtigt for os danske spillere at vi har nogle udlændinge der kan gå forrest og vise os vejen.”

Asperup mener allerede nu efter tre træningskampe at have dannet sig et indtryk af holdets styrker. “Det kan blive rigtigt stor,” mener han. “Hvis alle mand inklusive målmanden leverer sådan her hver gang, så kan det blive stort i år – så det håber jeg selvfølgeligt at alle gør,” slutter han.

 

Rødovre Mighty Bulls – Rungsted Seier Capital 5-4 (2-1, 2-0, 1-3)
1-0 Steffen Klarskov (Sass)
2-0 André Pison (Keskitalo, Frænell)
2-1 Nikolaj Rosenthal (Lucia)
3-1 Teemu Virtala (Kaels, Asperup)
4-1 Marko Virtala (Carlsen, Johansson)
4-2 Willie Rasbok (Boysen)
4-3 Mario Lucia (Boysen)
4-4 Rosenthal (Jelert, Green)
5-4 Teemu Virtala (Zorko)
Udvisninger: RMB 3x2min, Rungsted 2x2min
Skudstatistik:  10-18 (5-7, 8-2, 7-9)
Tilskuere: 571

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail