Glæde i Sumpen efter den seneste hjemmesejr over Herlev Eagles // Foto: Steen M.

Tyrene har fået en god start på 2019 med tolv point i fem kampe. Esbjerg, Herning, Herlev og SønderjyskE er blevet slået, mens det også er blevet til et enkelt nederlag på straffe til SønderjyskE.

Nu gælder det så om at holde de gode takter i de resterende syv grundspilskampe, så holdet er på toppen til slutspillet:

– Det gælder om at træne godt og være forberedte på den bedste måde hele tiden. Vi vil have en så lang sæson, som vi kan få, lyder det fra cheftræner Magnus Bogren.

Én af årsagerne til de gode resultater er en stærk offensiv produktion med mange mål. 20 scoringer på de fem kampe (plus et enkelt på straffeslag) er det blevet til og det glæder Bogren, der dog også vil have løftet spillet i egen ende:

– Vi har hele tiden fokus på det (offensiven, red.) til træning og nu har det løst sig godt, men defensivt skal vi blive meget bedre.

Det er ti dage siden holdet sidst var i kamp, og den lille har pause har både været brugt på hård træning og lidt fridage til spillerne oven på det hårde program. Fridagene har også gavnet nogle de spillere, som har siddet ude:

– Vi får lidt spillere tilbage nu – både Kasper Jensen og Nikolaj Zorko er klar til kamp, fortæller Bogren.

Det er knap to uger siden, at Rødovre sidst var på besøg i Herlev og kunne tage hjem med en sikker 4-0-sejr. De havde godt fat i Ørnene og efter en lige første periode tog de langsomt over, bragte sige foran og så sig derefter ikke tilbage. Bogren forventer, at der bliver gået til kampen med samme intensitet og arbejdsiver som sidst, for ellers kommer man i problemer i Ørneborgen:

– Herlev er et rigtig godt hold og de er svære at møde. Så for os gælder det om at være klar fra start og have fokus de rette ting – som vi havde sidst. Og så kommer det til at kræve rigtig hårdt arbejde, fortæller han.

Med en sejr kan Rødovre bringe sig et stort skridt nærmere en sikker kvartfinaleplads i slutspillet. Der er lige nu 11 point ned til Herlev og 21 point at spille om. Med en sejr øges afstanden til 14 point med kun 18 point tilbage at spille om.

Kampstart onsdag aften i Herlev er kl. 19.00. Der bliver åbnet en indgang til Rødovre-fans i venstre side af skøjtehallen, ligesom der også vil være en bar i udebaneafsnittet. Der kan betales med kontanter og MobilePay i hallen.

Billetter kan købes her eller i døren.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail