Fortjent hyldest til spillerne efter kvartfinale 2 // Foto: Daniel Storch

SønderjyskE fik reduceret serien til 1-2 i tirsdagens opgør i Frøs Arena, så der er stor spænding inden fredagens brag i Rødovre Centrum Arena.

Tyrene tog sejren i deres første hjemmekamp med overbevisende 4-1, men kampen var nu tættere end resultatet viser. Det samme var gældende i tirsdagskampen, hvor de lyseblå løver vandt 5-2 hjemme – det har været tre rigtig tætte kampe.

Rødovres cheftræner Magnus Bogren har været tilfreds med præstationerne hidtil. I alle tre kampe har man set Tyrene arbejde stenhårdt og der blevet ofret blod, sved og tårer, når tacklingerne er blevet sat og skuddene er blevet blokeret. Det har været de stærke holdpræstationer, som har vist sig afgørende:

– Jeg synes, at vi er kommet stærkt ud til kampene og spillet har været okay. Vi har spillet med masser af tempo og god intensitet, som karakteriserer playoff, fortæller han og roser også kollektivet som en vigtig egenskab for holdet:

– Det (kollektivet, red.) er en vigtig ting, når man spiller playoff. At alle stiller op for hinanden og er klar til at arbejde hårdt.

Efter to sejre måtte Rødovre-mandskabet se sig slået på udebane af et godt kæmpende hold sønderjyder:

– Jeg synes, at vi har spillet okay, men der findes altid ting, som kan forberedes. Det er de små ting, som er afgørende. Jeg synes, at vi i tirsdags ikke var tilstrækkeligt resolutte i vores beslutninger, lyder det fra Bogren.

SønderjyskE var inden serien startede favoritter til at gå videre, men med 2-1-stillingen er de fleste sønderjyder nok blevet overraskede over starten på serien. Rødovre-holdet fokuserer dog ikke så meget på spådommene og koncentrerer sig om opgaven fra kamp til kamp.

– Det er klart, at de er favoritter. Men for os handler det om at have fokus de ting, som vi skal gøre, for det kommer til at blive en tæt serie, lyder det fra cheftræneren.

Til fredagens opgør forventes der mange tilskuere i Rødovre Centrum Arena, så Mighty Bulls kan forvente stor opbakning i kampen om at få den tredje sejr. Der er godt gang i billetsalget og sponsorloungen er mere end udsolgt. Og Bogren forventer, at opbakningen bliver betalt tilbage med endnu en indholdsrig og livlig kvartfinalekamp:

– Det bliver helt sikkert en kamp som de andre, med et højt tempo og intensitet. Præcis som det skal være i slutspillet, slutter han.

Kampstart fredag er kl. 19.30 og dørene åbnes en time før.

Billetter til kampen kan købes her.

Kampsponsorer fredag er DFDS og Hyundai / Andersen Biler – læs mere her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail