jacobbollefterkamp

To af de nye ansigter i Mighty Bulls-truppen, Jacob Böll og Frederik Skovby, har nu sammen med resten af holdet været på isen i lidt over en uge. I den forbindelse tog vi en snak med de to unge spillere, for at få deres vurdering af den første uge.

– Vi har hen over sommeren haft nogle individuelle træningsprogrammer, så vi har holdt os fint i form – dog er den første uge tilbage stadig ekstrem hård, og jeg føler virkelig den har hjulpet os godt på vej. Personligt føler jeg, at holdet allerede er meget tæt på at være 100% kampklar, fortæller Jacob Böll og Frederik Skovby supplerer:

– Man kan træne nok så meget, men det er altid markant anderles at komme tilbage på isen. Sommerferien vil altid sætte sine spor, men det ser positivt ud, synes jeg. Der er ikke andet at gøre, end at klø på og så skal resultaterne nok komme til os, lyder det fra Skovby.

Truppen har efterhånden tilbragt nogle timer sammen med den nye cheftræner, og i den forbindelse skal der naturligvis arbejdes med nogle spilmæssige ændringer. Stemningen i truppen er positiv, og der bliver arbejdet hårdt og målrettet mod at blive klar til sæsonstarten.

– Magnus er en hård træner med klare mål og forventninger til os. Han har naturligvis en mening om, hvordan vi skal spille, og så er han kanon god til at snakke og lytte til os. Det er en rar følelse som spiller, at træneren gider at beskæftige sig med feedback, så man i fællesskab kan arbejde hen imod et fælles mål.

Jeg tror det er roden til tilfredse spillere og en god sæson, fortæller Böll.

– Som Böll siger, så er det tydeligt, at Magnus prioriterer feedback. Han er god til at snakke med både de unge og nye spillere. Man kan virkelig føle, at han før har arbejdet med ungdomsudvikling, forsætter Skovby.

Magnus Bogren fortalte i går, hvordan truppen har arbejdet med de forskellige spilsekvenser, og at den defensive del af pligterne på isen har været et fokusområde i den første uge.

– Jeg har set rigtig mange gode ting fremad på banen, men fokus er at få lukket eget mål af. Førsteprioriteten har helt klart været på det defensive arbejde, men nu er en ny uge startet og så skal vi have lidt mere gang i offensiven, fortæller Skovby.

– Vi har arbejdet meget med det defensive spil uden puck. Her skal vi blive bedre til at positionere os, samt arbejde på at komme ud af zonen, slutter Böll, der sammen med Skovby ser frem imod de kommende træningskampe og tror på gode resultater.

Første træningskamp er på fredag imod Rungsted, hvorefter der venter fire træningskampe på hjemmebane i Rødovre Skøjte Arena. Her er første kamp imod svenske Kristianstad IK d. 18/08 kl. 19.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail