3R2B2982

Jannik Karvinen og Morten Andreasen presser på // Foto: Steen M – www.innocent.dk

For anden gang i sæsonen tager Tyrene til den jyske hede for at møde Herning Blue Fox.

Herningenserne fører stadig Metal Ligaen og har efterhånden opbygget en pæn margin til forfølgerne fra Aalborg, der nu har syv point op til førstepladsen. De har kun tabt én ud af de seneste ti kampe, hvilket var til netop Aalborg.

Trods de flotte Herning-statistikker har Rødovre i to ud af sæsonens tre opgør snuppet en sejr – senest på 4-2 og gangen før på straffeslag efter 2-2 i ordinær spilletid.

Tyrene tager til Herning efter en fornuftig uge, hvor det blev til seks point i tre kamp. Først to point i Herlev, dernæst tre point i Rungsted og slutteligt blev det til et enkelt point hjemme mod Esbjerg. Nicklas Carlsen og Sebastian Bergholt scorede i to af kampene, mens kampen i Rungsted havde fire forskellige målscorere for Tyrene, hvilket også bekræfter den gode bredde på holdet.

Der også brug for alle mand i aftenens kamp, hvor holdet skal stå tæt sammen og arbejde hårdt for hinanden for at slå de stærke midtjyder. Men formår de at gøre det, så kan det også blive til point igen på en svær udebane.

Kampstart i Herning er kl. 19.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail