Foto: Daniel Storch

Rødovre Mighty Bulls er glade for i dag at kunne præsentere kontraktforlængelser med hele to spillere. Det drejer sig om forward Nicklas Carlsen og backen Marco Illemann, der begge fortsætter en sæson mere.

28-årige Carlsen gør dermed klar til sin syvende sæson for Rødovre Mighty Bulls – den sjette i træk -, hvor han de seneste tre sæsoner også har været assisterende kaptajn i truppen:

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med den nye sæson. Lige nu handler det bare om at knokle på i styrkerummet og på løbebanen, og så har det været dejligt at komme ned til drengene igen efter en lille pause.

– Det er altid spændende med ny træner, som kan lære os nye ting og videreudvikle både en selv og holdet. Med de ting jeg har hørt lyder det rigtigt positivt, og jeg glæder mig til at møde ham, smiler han.

Tidligere på måneden startede sommertræningen, hvor spillertruppen er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson. Det er altid lidt hårdt at komme i gang igen, men Carlsen er godt tilfreds med opstarten på den fysiske træning:

– Ja, vi har været i gang i et par uger nu, og jeg synes, vi har haft en god opstart, hvor vi har givet den gas og jeg er sikker på, at vores fys. træner Michael Myhre nok skal få os i god form til sæsonstart, slutter han.

Foto: Steen M.

Marco Illemann vendte tilbage til Rødovre før sidste sæson efter 1,5 år i Rungsted og har bestemt ikke fortrudt at skiftet tilbage:

– Det har været fantastisk! Jeg var super glad for at komme tilbage til Rødovre sidste år, og er ligeledes utrolig glad for at have forlænget kontrakten med et år. Jeg har fundet ud af, at det er i Rødovre jeg hører til og det betyder noget specielt for mig at spille med tyren på brystet. Det er i Rødovre jeg føler mig hjemme.

– Jeg har altid vidst at Rødovre var noget specielt for mig, og det fik jeg blot bekræftet for mig selv sidste sæson, så det er blandt andet en af grundene til, jeg har valgt at blive i Rødovre. Udover det rent følelsesmæssige, havde jeg en god sæson, hvor jeg føler, jeg har udviklet mig en del, hvilket jeg vil gøre alt for at bygge videre på. Det kan hurtigt komme til at lyde lidt kliché, men vores fans hjemme i Rødovre er for vilde, jeg elsker at spille for dem, og sådan vil det altid være, fortæller han.

Nu ser 25-årige Illemann så frem mod den nye sæson og er naturligvis spændt på, hvad Mighty Bulls’ nye træner, Riku-Petteri Lehtonen kommer med af nye tanker og idéer:

– Jeg glæder mig! Jeg tror vi har muligheden for at lave et rigtig godt resultat set over hele sæsonen. Vi havde nogle rigtig gode takter sidste sæson, som vi skal bygge videre på, og så er der nogle ting, som vi har lært af, og forhåbentlig forbedrer til næste sæson. Det er altid spændende med en ny træner. Alle spillere skal vise hvad de kan og finde deres roller. Forhåbentlig kommer han med nogle gode input, som kan give et friskt pust for os spillere, som gerne skulle smitte af på resten af klubben, slutter han.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail