degamledrengesfest05122014

 

De var der alle de gamle drenge til fredagens festlige jubilæumsarrangement der skulle fejre Rødovres 50 år som deltager i landets fornemmeste hockeyliga. Der var spillere i alle aldre men nok flest i 50-55 års alderen. Spillere som genne tiden har gjort Rødovre til det Rødovre vi er stolte af. Et bynavn hvor ishockeyen klæber sig uundgåeligt til.

En forkamp til fredag aftens egentlige kamp mod Gentofte, udspillede sig da to Rødovre All Stars-hold spillede mod hinanden. Det var Team Rødager Bodega og Team Demskov El som stod overfor hinanden foran en kamp der skulle blive ganske underholdende.

I den første periode kunne man næsten høre leddene knirke når “de gamle” skøjtede  forbi og flere beviste at de stadig havde de særlige evner og teknikker der skulle til at have bragt Rødovre ind på hockeylandkortet. Det gik ikke helt så stærkt men det var tydeligt, at drengene morede sig lige så meget som tilskuererne. I anden og sidste periode var  den værste rust slidt af skøjterne og man kunne se, at der nu ligefrem blev kæmpet rigtigt om pucken og begge holdene viste inderligt en vilje for at vinde kampen.

Dog skulle der nogle kontroversielle dommerkendelser til før en endelig vinder kunne findes. Dommertrioen Kay Elley, Eigil Frederiksen og Bo Burchard dømte en anelse mere frit end vi husker det fra deres aktive dommergerning men der er jo ikke deres skyld at der er rettet lidt i dommerhåndbogen i den mellemliggende tidsperiode. Men de gjorde det godt og bidrog til både stemningen på isen bland spillerne og på selve resultatet da Michael Widenborg fik tilkendt et straffeskud som sendte Team Rødager på sejrsskamlen.

Det var dejligt at se de gamle drenge møde hinanden igen og man kunne se at de nød når der kom en ny gammel ven, bekendt, spiller, træner eller journalist hen og hilste på dem, enten i spillerboksene eller i spillergangen efter kampen.

Med Senderowitz og John Hansen som målvogtere på hvert hold, så vi Bo Larsen, Henrik Børner og Michael Widenborg score for Team Rødager hvor Frank Heide og Ronni Thomassen scorede for Team Demskov El.

Der var flere af de gamle hockey-koryfæer der garanterede, at de også stiller op til næste jubilæums for Rødovre.

Tak drenge. Det var skønt at have jer på besøg…!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail