I aften tager Mighty Bulls en tur nordpå til Rungsted, hvor sæsonens første rigtige testkamp venter. De forsvarende mestre lægger is til.

Det har været to hårde træningsuger for Mighty Bulls, der dels har kørt hårde træningspas på isen og dels har brugt mange timer i styrkelokalet. Cheftræner Riku-Petteri Lehtonen fortæller om de første uger:

– Det er nu, at vi stadig kan bygge formen på, så det udnytter vi naturligvis. Det bliver lidt sværere, når sæsonen går i gang og vi skal være mere friske til kampene, så der bliver trænet hårdt.

– Det har ikke været muligt med så mange dobbelt-træninger, fordi mange af spillerne arbejder tidligt på dagen, så vi kunne godt have brugt mere tid end de 90 minutter om dagen, som vi har haft på is, fortæller cheftræneren, der også har brugt meget af tiden på det taktiske:

– Vi har arbejdet meget med spillesystemet, så det er jeg spændt på at se, hvor meget de har fået ind under huden og hvor meget vi mangler. Det er tidligt på sæsonen, så det er noget det vigtigste og det bliver spændende læringsprocessen og se, hvordan vi skal tage det videre, fortæller han.

Nick Crawford og Matt O’Connor sidder ude, da deres arbejdstilladelser ikke er plads, mens Marco Illemann sidder over begge kampe med en mindre skade. Det er planen, at Frederik Kaels (forward) fra RSIK spiller med i fredagens kamp mod SønderjyskE.

Modsat Rødovre har Rungsted allerede været i kamp én gang, hvor de tabte med 1-3 hjemme til Odense Bulldogs. Rødovre-spillerne var i aktionen til fredagens Hockey Stars, men her var perioderne dog kraftigt kortet ned, ligesom der kun var to, i showformatet, så det er svært at argumentere for, at det var “rigtig” kamptræning.

Fredag spiller Tyrene den anden testkamp og her kommer SønderjyskE på besøg i Rødovre Centrum Arena. Ligesom for Rungsted, så bliver det sønderjydernes anden kamp – den første vandt de med 2-3 i Aalborg.

Kampstart i Rungsted bliver kl. 19.45 og en billet koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Der kan kun købes billetter i indgangen.

Til fredagens kamp i Rødovre er der gratis adgang og kampstart er allerede kl. 18.00 – en time tidligere end normalt.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail