Enkelte smilte dog ved medaljeoverrækkelsen // Foto: Steen M

Flot afslutning med sølvmedaljer efter en middelmådig start i grundserien  // Foto: Steen M

 

Det var et decimeret 1.divisionsmandskab der fredag aften uden den store entusiasme, modtog sølvmedaljerne efter afgørende finalekamp efter sejren til Hvidovre med 4-0.

Holdet blev stoppet af sin egen succes hvor 5-6 af holdets profiler var fraværende da de var udtaget til U18-landsholdsturnering, hvilket næsten gjorde udfaldet af kampen givet på forhånd.

Det var da også et fokuseret og sprudlende Hvidovre-hold der spillede kispus med Rødovre-drengene i første periode som endte 3-0 til hjemmeholdet.

Anden periode var en helt anden snak men stadig med Hvidovre der med sikker hånd, styrede løjerne på isen. Hvidovre trak sig ud med et perioderesultat på 1-0.

Nede med 4 mål syntes det umuligt for Rødovre-drengene som dog spillede deres bedste hockey i kampen i tredje periode.

Kaptajn Frederik Skovbys umiddelbare indtryk, udtrykte han således lige efter kampen. “Det er jo pisseærgerligt. Vi har dem ude i en kamp fem og det er en ‘alt-eller-intet’-kamp. Vi kommer lynhurtigt bagud med 3-0 på grund af mange personlige fejl. Så det er en ærgerlig fornemmelse at stå med nu. Jeg synes egentligt, at i anden og tredje periode, er det en tæt kamp men de var forud 3-0 og det er sgu’ svært at hente og vi kunne ikke få hul på bylden.”

Frederik mener godt at man kan skyde en del af skylden for resultatet på de manglende spillere til dagens kamp. “Vi prøvede da ikke at fokusere så meget på det men det er jo klart, at det sidder i baghovedet på en,” siger han. “Vi kører for første gang nede på tre kæder. Det er jo fem-seks angribere og en målmand som vi mangler – selvom Tim gør det godt i dag.”

“Jeg synes – når man ser i bakspejlet – at vi kan være utroligt stolte over vores præstation,” siger han omkring hele sæsonen. “Vi lagde skidt ud ved at tabe de første fem-seks kampe. Det så rigtigt dårligt ud men alligevel så kommer vi med i slutspillet, ” fortsætter han. “Vi slår nummer ét og tre ud og kommer i fem kampe mod vinderen. Så når vi kigger tilbage på det i morgen, så kan vi godt glæde os over denne præstation. Men lige nu, så er den ret hård,” indrømmer han.

Men det har været en fornøjelse, at spille på dette hold i år,” begynder han at runde af. Jeg husker ikke at vi har haft et sammenhold som i år. Det har været en fornøjelse, så det er ærgerligt at det slutter nu – vi ville gerne rende afsted med guldet,” siger han. “Nu må vi se hvad der sker til næste år med holdet. Der har været en stor udskiftning og det kommer der måske også frem til næste sæson. Men jeg glæder mig til at se hvordan det går og vi har bevist, at uanset hvordan det ser ud, så kan vi godt være med,” slutter kaptajnen for RSIK’s 1.divisionshold med sin sølvmedalje om halsen.

Her slutter vores rejse sammen med 1.divisionsholdet som gennem slutspillet beviste for mange af os, at der spilles rigtigt god ishockey i Rødovre selvom det ikke lige er Rødovre Mighty Bulls der er på isen. Dette holds medaljer samt præstationerne på ungdomsholdene i RSIK tegner godt for ishockeyens fortsatte udvikling i Rødovre som fortsat kan bryste sig af  prædikatet, at være en af Danmarks største talentfabrikker.

 

Hvidovre Ishockey Fighters – Rødovre 4-0

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail