Kasper Jensen og resten af defensiven sikrede Rødovre sejr fredag aften  // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Rødovre Mightty Bulls fik det bedst mulige afsæt i kvartfinaleserien mod SønderjyskeE da tyrene vandt den svære ‘Kamp 1′ i kvartfinaleserien i Vojens fredag aften.

Mighty Bulls’ sejr blev allerede forseglet i første periode da en fin Rødovre-defensiv resulterede i en situation med David Suvanto som fra  ‘Blue Line’ til højre fra målet sender et af hans signatur-skud afsted mod det sønderjyske mål og Nicklas Carlsen får en spids af sin stav på pucken og bliver noteret for kampens enlige mål med cifrene 0-1 i Rødovres favør.

Kampen var forholdsvis uinspirerende i lange momenter, da Mighty Bulls var spilstyrende i defensiven mens sønderjyderne jagtede åbningen for en genindtrædelse i kampen.  Men Magnus Bostrøms tropper var  tydeligvis instrueret i opgaven og red relativt sikkert kampen hjem selvom kampens sene minutter bød på gentagne sønderjyske forsøg på udligning mens den defensive Rødovre-boks holdt ethvert fremstormende forsøg på ydersiden og sikrede kampens sejr.

Mighty Bulls skal dog nok trække den offensive spillerdragt på til næste kamp søndag eftermiddag i Rødovre Centrum Arena hvis momentet skal holdes i kvartfinaleserien. En serie som synes helt åben og med stor garanti vil byde på endnu flere kampen med både overraskelser og drama før den endelige semifinalist kan udråbes.

Efter kampen talte vi med en af Rødovres defensivs arkitekter, Kasper Jensen som også mente at holdet denne kamp stod rigtigt godt defensivt: ” Det var en meget tæt kamp hvor vi får nogle tunge udvisninger men Stefan Ridderwall stod en rigtig god kamp som vi med vores defensive indstilling lukkede af for,” siger han.

“Vi spiller bare vores eget spil som vi har gjort hele sæsonen, ” siger Kasper Jensen om indsatsen fredag aften. “Vi har dog snakket en del om hvad vi kunne gøre bedre i defensiven og det synes jeg ar vi har været rigtigt gode til at efterleve i denne her kamp,” mener han.

“Selvfølgeligt gælder det om at komme først til ‘4’ i sejre, ” forklarer Kasper Jensen som dog advarer om der stadigvæk er mange kampe i serien.

Kasper Jensen er dog overbevist om, at sejren giver flere tilskuere og større opbakning til holdet søndag eftermiddag i Rødovre Centrum Arena når SønderjyskE med stor hævntørst gæster tyrenes hjemmebane.

 

SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls 0-1 (0-1 0-0 0-0)
13:19 0-1 Nicklas Carlsen (Nyqvist)
Udvisninger: SE 2x2min, RMB 5x2min
Skudstatistik: 14 – 14 (7 – 4, 4 – 5,  – 5)
Tilskuere: 4239

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail