3R2B7417

Foto: Steen M.

Tirsdag aften er der igen hockey i Rødovre, hvor vicemestrene fra Herning Blue Fox kommer til Vestegnen.

Fredag tog Mighty Bulls sin første sejr i sæsonen, da Hvidovre Fighters blev slået med 5-2. Hele seks spillere var ikke med i Hvidovre, men resten af truppen rykkede sammen og spillede en udmærket kamp med masser af intensitet og skøjteløb.

Kasper Jensen var da også tilfreds med præstationen:

– Det var dejligt at få en sejr og komme i gang. Vi fik også lavet to mål i powerplay, så det var også godt at få gang i dét. Vi holdte os til gameplanen og holdte os fra udvisningsboksen.

– Jeg synes, at vi spillede godt i alle 60 minutter og alle mand gjorde det godt, så der er meget vi kan tage med til kampene i denne uge, fortæller han og retter fokus mod tirsdagens kamp:

– Jeg tror, at det bliver en tæt kamp. Herning spiller altid meget disciplineret og det ligner et godt hold med nogle gode spillere, som de har hentet. Så det bliver spændende at se, hvordan de ser ud.

– Hvis vi kan fortsætte de gode takter, holde os fra udvisninger og være disciplinerede, så er jeg sikker på, at vi kan få 3 point mere på kontoen, lyder det.

Herning Blue Fox kommer med straffeslagssejr over Esbjerg i bagagen og har ligesom Tyrene tre point for tre kampe. De tabte deres sæsonpremiere i Frederikshavn i overtiden efter at have været foran 4-2 og har derudover tabt til Rungsted, som Mighty Bulls møder på fredag. Herningensernes helt store profil i Metal Ligaens første runder har været den canadiske forward Zack Torquato, der i snit har lavet to point per kamp.

Kampstart tirsdag aften er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail