Nicklas Carlsen scorede to gange, da Hvidovre sidst var på besøg // Foto: Daniel Storch

Tirsdag aften er der igen lokalopgør Rødovre Centrum Arena. Det er ikke mere end 10 dage siden, at Hvidovre Fighters sidst var på besøg, men ”Kampen om Roskildevej” er på menuen allerede igen.

Siden de stod over for hinanden sidst har begge hold været i kamp to gange. Mighty Bulls tabte to tætte opgør mod SønderjyskE, der dog gav et enkelt point i fredags, mens Hvidovre har tabt 3-2 og 3-0 til Rungsted – begge i ordinær tid.

Hvidovre indtager niendepladsen med 20 point, mens Rødovre ligger på femtepladsen med 22 point. Stillingen i Metal Ligaen er vanvittig tæt og fem hold ligger på mellem 20 og 22 point, mens Odense på sidstepladsen kun er tre point efter med 17 på kontoen. Med andre ord er alle point ekstremt vigtige for at holde sig over play-in-pladserne, der lige nu går til Hvidovre og Esbjerg.

Sidst Rødovre og Hvidovre mødtes var der dobbelt målscorer på begge sider, da Nicklas Carlsen scorede to gange for hjemmeholdet og Magnus Molge nettede to gange for gæsterne. Begge kan blive nøglespillere igen tirsdag aften.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbnes kl. 18.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail