kaosforanrungstedmaalet

Kaos foran Rungsted-målet giver Zorko en afslutning // Foto: Steen M.

Tirsdag aften gæster Rødovre Mighty Bulls de historiske rivaler fra Rungsted på udebane. Det bliver sæsonens andet Metal Liga-opgør mod ærkerivalerne, hvor Rødovre-holdet lige nu fører med 1-0 i den interne afregning efter en 4-1-sejr i slutningen af september.

Rungsted topper lige nu Metal Ligaen med ét point ned til både Frederikshavn og Aalborg. De tre tophold har været utroligt stærke og Rungsteds kun tre nederlag i tretten kampe taler deres tydelige sprog. Det er særligt nordsjællændernes fem udenlandske forwards, der har produceret godt med point og med 56 mål er Rungsted ligaens mest scorende hold sammen med Aalborg.

Mighty Bulls har snuppet point i de seneste to kampe, men desværre kun et enkelt af slagsen i begge. Både mod Frederikshavn og Esbjerg endte det i overtid, hvor kampene blev afgjort i jysk favør. Det har været lige ved og næsten flere gange i denne sæson, men de sidste marginaler har manglet.

Rivalopgørene mod Rungsted er altid specielle, og den intense stemning kan forhåbentlig være med til at kickstarte Rødovre-mandskabet og give den ekstra tænding, der skal til for at køre sejrene hjem. Med lidt ekstra energi i afslutningerne og de sidste procents koncentration, så kan Tyrene tage tre point med hjem til Rødovre.

Kampstart i Rungsted er kl. 19.00 og billetinformation kan findes her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail