Fwh_051217_2_6

En af kampens mange chancer // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Kampen bød på gæsterne højt fra nord, som indehaver af den attraktive fjerdeplads som tyrene blandt flere hold bejler til, men inden faceoff skulle dagens jubilar Rasmus Astrup fejres på isen for flotte 500 kampe med tyren på brystet, det samme som trøjenummer et for dagen.

Indledningen af kampen var præget af større lyst til ikke at risikere noget bagud, end vilje til at bringe sit hold på tavlen.
Hjemmeholdet fik indenfor de første ti minutter to omgange med overtalsspil, og anden gang blev der prikket hul på scoringen, da Morten Andreasen med baghånden fik vippet pucken over Thomas Lillie.

Gæsterne trak endnu en udvisning godt halvvejs, men Lillie tog bedre fra denne gang, måske fordi tyrene tydeligt søgte en jubilar scoring, virkede overtalsspillet en kende krampagtigt.

Mod slutningen af perioden ville hjemmeholdet også lige teste bænken i deres udvisningsboks, men Frederikshavn havde ikke et forsøg der nåede ind til Ridderwall, og det overståede boxplay blev fejret af Mads Eller der kort efter tordnede et forsøg på gæsternes ramme.

I de døende minutter af åbningsperioden kom der lidt mere fysik i tacklingerne og spillet blev åbnet med store præstationer af begge keepere forhindrede flere scoringer.

Anden periode viste en anden attitude hos gæsterne der efter godt tre minutter udlignede hjemmeholdets skrøbelige føring. Det var altid farlige Henrik Eriksson der var manden bag.

En udvisning til hjemmeholdet førte til endnu en Frederikshavner scoring efter en stor fejl og manglende clearing i tyrenes boxplay fik det til at se let ud. Det var Cam Spiro der satte kassen.

Kort efter brændte dagens jubilar en 100% chance der blev efterfulgt af et stolpeskud, inden gæsterne gjorde det slemme ved tyrene og øgede til 1-3. Denne scoring blev sat ind af Jens Henrik Tönjum under et stort pres mod hjemmeholdets kasse.

Da hjemmeholdet trak endnu en udvisning var det trængselstider for de røde hvor gæsterne boltrede sig i den ene store chance efter den anden og på en retur lykkedes det Nick Olesen at sætte endnu en scoring.

Med et halvt minut til pause scorede Morten Andreasen hans og Rødovres andet mål da han skubbede en løs puck under venner og fjender og tændte dermed et lille håb for hjemmeholdet, der virkelig have brug for lidt medgang inden tredje periode.

Inden der var spillet et minut at tredje periode fældede Cam Spiro hjemmeholdets keeper Stefan Ridderwall der efter at have sundet sig fortsatte i buret. Tre sekunder senere blev det fire mod fire da Mads Eller blev udvist.

Stefan Ridderwall var alligevel ikke frisk efter tacklingen og blev kort efter erstattet af William Rørth der hurtigt blev spillet varm.

De første 14 minutter af tredje periode ejede tyrene men det var gæsterne der scorede periodens første mål. Det var igen Nick Olesen der udnyttede en omstilling.
Minuttet efter øgede Kristian Jensen gæsternes forspring og fjernede al spænding om kampens udfald.

En kosmetisk udvisning til gæsterne var uden reel betydning med tre minutter tilbage, og hjemmeholdet måtte for anden gang i streg notere sig et 4 måls nederlag efter tidlig føring…

 

Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn White Hawks 2-4 (1-0, 1-4, 0-0
1 – 0: [PP1]. #20 Morten Andreasen (#58 Kevin Montgomery)
1 – 1: [EQ]. #10 Jens Henrik Tönjum (#15 Kristoffer Lauridsen)
1 – 2: [PP1]. #19 Cameron Spiro (#15 Kristoffer Lauridsen, #16 Simon Grønvaldt)
1 – 3: [EQ]. #10 Jens Henrik Tönjum (#35 Henrik Eriksson)
1 – 4: PP1]. #95 Nick Olesen (#11 Kristian Jensen, #91 Anthony DeLuca)
2 – 4: [EQ]. #20 Morten Andreasen (#4 Connor Hardowa, #3 Jannik Karvinen)
2 – 5: [EQ]. #95 Nick Olesen (#19 Cameron Spiro, #41 Mads Larsen)
2 – 6: [EQ]. #11 Kristian Jensen (#12 Rasmus Søndergaard, #91 Anthony DeLuca)
Udvisninger:  RMB 4x2min, FWH 5x2min
Skudstatistik:  16 – 26 (6 – 6, 5 – 11, 5 – 9)
Tilskuere: 818

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail