Rasmus Astrup scorede Mighty Bulls første mål i kampen // Foto: Daniel Storch – www.danielstorch.eu

 

Årets sidste hjemmekamp inden det for alvor går løs med slutspil, havde lokket piratskibet fra Ålborg til en velbesøgt Rødovre Centrum Arena.

Før løjerne kunne begynde var der lige et par præmier der skulle overrækkes. Månedens Metalliga spiller skulle begaves med et fint Tissot ur og det sørgede sportschef Jørgen Illemann for da han overrakte præmien til Rødovres back David Suvanto, og efterfølgende på Rødovre Mighty Bulls vegne modtog direktør Bjørn Sørensen en check på 60.000 dejlige kroner fra team Rødovre for kvartfinalebilletten, af borgmester Erik Nielsen der var på is for første gang i lang tid…

Åbningen på kampen var livlig med gedigne tilbud i begge ender, dog med en overvægt til tyrene der ville det mere end gæsterne, men trods overvægt i spillet, og et par rigtig store muligheder til især hjemmeholdet, forblev første periode uden mål og udvisninger.

Mål kom der kort inde i anden periode, og det var gæsterne der bragte sig i front efter en lille blunder i hjemmeholdets defensiv.

Første udvisning tilfaldt også piraterne ved Mikkel Højbjerg for slashing, men trods intenst bombardement af Aalborgs mål red gæsterne stormen af.

David Suvanto var næste mand i straffeboksen og her var der gevinst og dobbelt op for piraterne på måltavlen. Endnu en udvisning til Dennis Christjansen for cross-checking kort efter blev dog afviklet uden de store tilbud til gæsterne, og da Rasmus Astrup med ni sekunder tilbage af anden periode fik sat Rødovre på tavlen var kampen igen åbnet for tyrene inden tredje periode.

Et lille minut inde i tredje periode udlignede Mads Eller stillingen efter et stort pres på piratkassen, og samtidig med den gode stemning blev genfundet var kampen igen helt åben.

En udvisning til Aalborg med otte minutter tilbage var den åbning tyrene havde brug for til at sætte den sidste og afgørende pind, og det var da også tæt på, men ikke flere scoringer i ordinær tid så spillerne skulle på overarbejde for at afgøre kampen. Det blev en straffeslags afgørelse da ingen af holdende satte scoringer i de fem minutter.

Den afgørende scoring der udløste bonus pointet blev sat ind af Mikkel Højbjerg og dermed vandt Aalborg kampen.

 

Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates 2-3 (0-0, 1-2, 1-0, 0-0) OT
21:16 0-1 Sebastian Andersen (Andersen)
28:44 0-2 Sebastian Andersen (Harstad, Braes)
39:51 1-2 Rasmus Astrup (Karvinen)
41:02 2-2 Mads Eller (Klarskov)
65:00 2-3 Mikkel Højbjerg (GWS)
Udvisninger: RMB 2x2min, AAP 2x2min + 1x10min
Skudstatistik: 38 – 27 (14 – 9, 13 – 8, 9 – 7, 2 – 3)
Tilskuere: 2195

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail