faceoffmodrungsted

Pucken smides tirsdag kl. 19.00 til endnu en kvartfinale! // Steen M.

Efter Rungsteds udligning i kvartfinaleserien er der endnu en gang lagt i ovnen til en gyser tirsdag aften.

De to første kampe er begge sluttet med 3-2-sejre til hjemmeholdet og begge gange er nordsjællænderne kommet foran med 2-0, hvorefter de er blevet hentet.

De to dårlige starter skal ændres, og det har spillerne også fokus på:

– Vi kommer ikke ud til første periode som vi skal gøre. Det er lidt irriterende, at vi ikke kommer ud med vores niveau til at starte med, det er noget vi skal stramme op på. Vi får arbejdet os bedre ind i anden periode, men det er ærgerligt at vi skal bruge ti minutter i første periode på, at komme op i omdrejninger, det er ikke godt, men sådan er det, sagde Kasper Jensen til Rødovre Lokal Nyt efter søndagens kamp i Rungsted.

– Vi får to scoringer i mod os i powerplay, men sådan er det i slutspillet, og når man har et godt powerplay som Rungsted har, så koster det at få udvisninger. Vi tager alt for mange udvisninger i første periode, og det er noget vi skal ændre på, lød det fra den rutinerede back.

Tyrene har dog i de gode perioder af kampene også vist rigtig positive takter, skabt masser af chancer og styret kampene. Samtidig har holdet også vist masser af god moral og selvtillid ved at hente de to Rungsted-føringerne, så det er absolut med en løftet pande, at Rødovre-truppen kan gå ind til kvartfinalens tredje opgør.

Udover kampen i morgen, så er der også sørget for god underholdning i pauserne:

Forberedelserne til RSIKs kunstskøjteafdelings store internationale konkurrence Copenhagen Dance Cup, der afholdes i påsken med deltagere fra mere end 15 lande, er i fuld gang. Én af RSIK’s egne deltagere er 18-årige Caroline, der stiller op i solodans juniormesterskabet, og hun kommer forbi og giver en smagsprøve på sit program mellem første og anden periode.

Mellem anden og tredje er der puckkastning, hvor der denne gang er et getaway gavekort med DFDS på højkant som førstepræmie.

I foyeren har RSIK sat tombola op med masser af fine præmier. Bl.a. signeret merchandise fra Jannik Hansen og masser af gavekort. Så støt ungdomsrækkerne ved at købe et lod til 10 kr. – eller måske 20 lodder for 100 kr.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene til Rødovre Skøjte Arena åbner kl. 18.00. Vi glæder os til en fantastisk ishockeykamp!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail