Så er det i morgen Hockey Stars 2019 indtager Rødovre Centrum Arena til en stor hockeyfest. Billetsalget ser rigtig flot ud indtil videre og der er udsolgt af siddepladser. Der er stadig ledige ståpladser tilbage! Billetter kan købes her.

Allerede fra kl. 14.30 er der i gang i den på Festpladsen i Rødovre Centrum, hvor NHL-stjernerne giver autografer og mulighed for at få taget billeder.

Kl. 16.00 starter Fanzonen foran arenaen med musik og masser af hockeystemning. Forhåbentlig kigger et par af spillerne forbi scenen og siger hej.

Der bliver grillet lækre burgere, lavet softice og solgt drikkevarer i Fanzonen. Storekugler.dk har sjove aktiviteter med for børn og det bliver også muligt at få lavet sin egen personlige Coca Cola-dåse hos Coca Cola. Der bliver også solgt NHL-merchandise.

Kl. 17.00 åbner indgangen til Rødovre Centrum Arena og kl. 18.00 spilles første kamp, der er Herning Blue Fox mod Rødovre Mighty Bulls. Den anden semifinale er Aalborg Pirates mod Malmö Redhawks.

Kampprogrammet er følgende:

18.00: Semifinale #1 – Herning Blue Fox – Rødovre Mighty Bulls
18.45: Semifinale #2 – Aalborg Pirates – Malmö Redhawks
19.30: Coca Cola Skills Challenge #1
20.05: Bronzekamp
20.50: Coca Cola Skills Challenge #2
21:25: Finale
21.55: Præmieoverrækkelse

Turneringen spilles 3 mod 3 i et showformat, så der bliver masser af muligheder for underholdning og detaljer på isen. Hver kamp varer 2 x 7 minutter (effektiv spilletid) med kort pause mellem perioderne.

Den første Coca Cola Skills Challenge er en kombination af pasnings- og skudpræcision, mens den anden bliver straffeslagskonkurrence.

Indimellem det hele skal Danmarks Ishockey Union også uddele et par priser – blandt andet til Årets VM Spiller og Årets Kvindelige Ishockeyspiller.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail