Virtala-brødrene spillede den seneste sæson i italienske Pustertal/Val Pusteria.

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne præsentere de finske brødre Teemu Virtala og Marko Virtala til den kommende sæsons spillertrup.

De finske brødre har tidligere spillet en stor rolle for Gentofte Stars i Metal Ligaen og efter et år i Italien og Alps Hockey League er de nu tilbage i Danmark.

Sportschef Jørgen Illemann om tilknytningen af de to stærke finner:

– Det er med stor glæde, at det er lykkedes os at få landet Teemu og Marko Virtala til den kommende sæson. Det er jo et par kendte ansigter i Metal liga-sammenhæng fra deres tid i Gentofte, hvor de var krumtapperne på et Gentofte-hold, der kulminerede med en sølvmedalje.

– Vi forsøgte allerede sidste år at få dem til Rødovre, men der kunne vi ikke finde økonomien til det. Virtala-brødrene var en topprioritet for vores nye finske træner Riku, som har fået et godt kendskab til dem fra Alpeligaen. Her spillede de helt frem til finaleserien, som de så tabte i 7 kampe. Vi er overbeviste om, at vi med tilknytningen af Teemu og Marko har fået to spillere, som lige præcis har de kompetencer, som vi helt målrettet har gået efter.

– Vi får endnu mere lederskab på banen og ikke mindst i omklædningsrummet. De har, trods deres alder på 34 og 35, bevist de sidste år, at de stadig kan være med på højeste niveau, og Riku er ikke det mindste i tvivl om, at de vil blive et par dominerende og værdifulde spillere for os. Og som vi også så i Gentofte, så formår de at hæve niveauet på de andre spillere på holdet, fortæller han.

Marko Virtala nåede 111 kampe for Metal Ligaen med 89 til følge, mens Teemu Virtala spillede 70 kampe og lavede 67 point. I den seneste sæson spillede de sammen i italienske Pustertal/Val Pusteria ikke langt fra den østrigske grænse. Her har de med henholdsvis 41 kampe og 37 point samt 44 kampe og 44 point vist, at det høje niveau, vi så i Metal Ligaen, stadig er intakt.

Kontrakten med begge spillere er gældende for den kommende sæson.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail