I dag træder Mighty Bulls-truppen på isen for første gang til den nye sæson. I den forbindelse skal vi tage sige en stor tak til en gruppe spillere, der i mange år har været en del af Rødovre Mighty Bulls.

Rasmus Astrup fik sin debut for Rødovre Mighty Bulls i sæsonen 2003/04, og han har lige siden spillet i klubben på nær to sæsoner. I 2008/09 var han forbi Hvidovre/Totempo HVIK, og i 2014/15 stillede han op for Frederikshavn White Hawks. Rasmus Astrup nåede at spille 554 kampe for tyrene, siden han som 17-årig fik debut. Det er fjerde-flest kampe nogensinde for Rødovre Mighty Bulls.

Jannik Karvinen er endnu en Rødovre-dreng, der har været en del af klubben i rigtig mange år. Den 33-årige forward spillede sin første kamp for holdet i sæsonen 2002/03, og han har i langt størstedelen af tiden herefter spillet i klubben – med enkelte afstikkere til Sverige.  Siden sin debut for Rødovre har Jannik Karvinen spillet 648 kampe for klubben, hvilket er næst-flest kampe overhovedet for Rødovre Mighty Bulls. Han har – ligesom Rasmus Astrup – begejstret fansene med masser af mål og assister gennem årene.

Patrick Flügge har siden sæsonen 2010/11 været en del af Rødovre Mighty Bulls. Han begyndte karrieren som forward, men blev siden omskolet til back, som har været hans position de sidste mange sæsoner. 26-årige Patrick Flügge nåede 347 kampe for Rødovre Mighty Bulls, hvilket rækker til en 16. plads på listen over flest kampe for klubben.

En fjerde mangeårig Rødovre-spiller, Morten Andreasen, fortsætter ligeledes ikke på isen for Rødovre, da han har lagt skøjterne på hylden og i stedet bliver assisterende træner for holdet. Morten Andreasen nåede 498 kampe for Rødovre Mighty Bulls, hvilket er sjette-flest nogensinde. Læs mere om hans nye rolle her.

Rødovre Mighty Bulls vil gerne sige en særlig tak til alle ovenstående fire spillere for de mange års tro tjeneste for klubben.

Vi håber, at så mange som muligt kommer i aften til kampen mod Odense Bulldogs, hvor de fire spillere vil blive hyldet på isen før kampen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail