Det er ikke kun A-landsholdet, som er ved at forberede sig til VM. Også U18-landsholdet står foran en slutrunde, hvor modstanderne bliver Tyskland, Norge, Ukraine, Kasakhstan og værtslandet Frankrig.

Olaf Eller og hans team har udtaget den første bruttotrup frem mod slutrunden og med er fem RSIK-drenge: de to backer Kasper Larsen og Mikkel Eksing samt de tre forwards Magnus Galby, Marcus Almquist og Alberto Pison – sidstnævnte er i øvrigt lillebror til RMB’s André Pison.

U18-holdet består årgang 2001-spillere, dog med Kasper Larsen og Marcus Almquist som eneste undtagelser fra henholdsvis årgang 2002 og 2003. U18 IA VM starter d. 14. april i Grenoble og Danmark møder Norge i åbningskampen.

U16-landsholdet rejser til Romanshorn i Schweiz, hvor der er seksnationersturnering mod Norge, Italien, Østrig, Tyskland og naturligvis de schweiziske værter.

Cheftræner Thomas Madsen har udtaget tre Rødovre-spillere til truppen, der tager hul på turneringen allerede i morgen. De tre Rødovre-drenge er backen Sebastian Niebling og de to forwards Conrad Schmidt og Marcus Pihlmann.

Der skal fra RMB lyde et stort tillykke til alle de udtagne spillere.

De fulde spillertrupper kan ses her: U18 og U16.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail