Svenske Kim Johansson er klar til en sæson mere for RMB // Foto: Steen M.

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne præsentere den kommende sæsons første udenlandske spiller. Det bliver den svenske forward Kim Johansson, der fortsætter i den røde trøje.

31-årige Johansson skiftede efter en turbulent tid i Hvidovre Fighters, som desværre endte med en konkurs, til Rødovre Mighty Bulls i midten af december:

– Det var en både en god og en speciel tid i Hvidovre. Mens vi spillede vidste vi ikke, hvad der skulle ske med klubben, men omvendt havde jeg det rigtig godt med de andre spillere og trænerne. Det sluttede ikke så godt i Hvidovre, men jeg er rigtig glad for skiftet til Rødovre, fortæller han og fortsætter:

– Jeg synes, at Rødovre er en meget professionel klub og det gennemsyrer hele foreningen fra materialefolk til ledelsen. Jeg trives rigtig godt i Rødovre med alle i og omkring klubben, hvilket gjorde mit valg om at forsætte let, da Jørgen (Illemann, red.) forhørte sig om en ny aftale.

– Jeg må også lige nævne, at fansene i Rødovre er virkelig fede. De bidrager til en rigtig god stemning fra tribunen og man føler, at man har en ekstra spiller i ryggen. Jeg vidste faktisk ikke, at der fandtes sådan en fankultur i Rødovre, men det er virkelig imponerende, når man er nede på isen.

Johansson nåede 17 grundspilskampe for Rødovre inden en skade satte ham udenfor. Han kom tilbage i den sidste slutspilskamp, men kan nu se frem til en hel sæson for Tyrene og ambitionerne er klare:

– Mine forventninger er, at vi skal gøre alt for at vinde kampene. Alle som spiller hockey gør det for at udvikle sig og for at stå som vinderen efter hver kamp, så det er noget jeg forventer, at vi som et hold skal stræbe efter hver dag.

– For mig selv gælder det om at steppe op og være en ledende spiller både på og udenfor isen. Jeg vil frem for alt gerne gøre de forwards, som jeg spiller med, bedre, så de kan gøre dét, som de er bedst til og jeg skal gøre dét, som jeg er god til. Så skal det nok blive godt, fortæller han.

Sportschef Jørgen Illemann om forlængelsen med Kim Johansson:

– Kim var én af de spillere, der var højt prioriteret fra sidste sæson. Siden Kim kom til Rødovre har han bare udvist en super professionel tilgang til alt, hvad han foretager sig. Det er selvfølgelig svært for en spiller, der kommer ind på holdet midt i sæsonen, og påtage sig det store lederskab, men nu har han haft tid til at falde til i omklædningsrummet og er klar til at påtage sig et lederansvar. Så vi er meget glade for, at det er lykkedes os at fortsatte samarbejdet med Kim i endnu en sæson, lyder det fra Jørgen Illemann.

Aftalen med Kim Johansson er gældende for den kommende sæson.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail