stefanridderwalllukkerned

Stefan Ridderwall lukkede Rungsted ned fredag aften // Foto: Steen M.

Efter tre hjemmekampe og to udekampe på Sjælland er det blevet tid til sæsonens første Jyllandstur. Opgaven er Esbjerg Energy, som har fået en sløj start på sæsonen.

Kun to point er det blevet til for Esbjerg-mandskabet, der dog også er kendt som en ”slow starter” og de seneste sæsoner har startet dårligt og efterfølgende spillet sig i gang til mange gode resultater. Så selvom de indtager ligaens sidsteplads efter fem kampe, så kan og må Tyrene ikke tage let på opgaven, og de må forvente hård modstand fra første fløjt.

Tager man et kort kig på Esbjergensernes trup er deres danskerstamme meget lig sidste sæson. Én af de spillere, som er kommet godt fra start er forwarden Felix Scheel, der også plejer at være med i periferien af landsholdet. Med seks point i fem kampe er han en vigtig mand i Esbjergs førstekæde.

Med tre sejre i streg kommer Rødovre til Esbjerg med masser af selvtillid. Stefan Ridderwall i målet har ganske enkelt stået fremragende i sæsonens første kampe og det hårdtarbejdende kollektiv foran ham har stået solidt. Det gode arbejde skal forsættes søndag og der skal bygges på, ligesom disciplinen fra de seneste kampe skal holdes.

Kasper Jensen forventes at være tilbage i truppen efter at have siddet over fredag med sygdom.

Kampstart i Esbjerg er kl. 17.00.

Kampen har tidligere været programsat til kl. 16.00, men er blevet flyttet til kl. 17.00 pga. Esbjerg fB spiller på hjemmebane ved siden af skøjtehallen. Granly Hockey Arena er i øvrigt under renovering og derfor spilles kampen i ”Hal 2”, der ligger lige ved siden af arenaen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail