taktikmodeunderkamp

Efter en måneds sommerferie mødte spillerne mandag eftermiddag ind til den første træningsdag i den nye sæson. Eftermiddagen blev brugt på et fællesmøde og herefter forskellige fysiske tests med Michael Myhre og Magnus Bogren.

Resten af ugen skal ligeledes bruges på fysisk optimering, inden holdet har første træning på isen mandag d. 6. august. Træningen starter kl. 16.30 og alle er selvfølgelig velkomne til at kigge forbi.

I sidste sæson gik holdet direkte på is efter sommerpausen, men trænerteamet har i år valgt at ændre lidt i opstartsprogrammet:

– Sidste sæson gik vi direkte på is efter ferien, og det blev ikke helt så godt. Derfor har vi i år en uge, hvor vi stille og roligt kan teste spillerne og køre med fysisk træning. Og så bliver der mulighed for, at de kan komme på is et par gange og teste deres nye udstyr, fortæller Magnus Bogren, der ser gode tegn efter ferien:

– Det ser ud som om, at spillerne har trænet godt i deres ferie. Der var rigtig god stemning, da vi samledes i går, og så er det altid sjovt at se spillerne, når det nye udstyr kommer – det er som juleaften, smiler han.

Kampprogrammet er klart

Kampprogrammet for den kommende sæson er langt om længe faldet på plads – og blev lagt online i weekenden.

Sæsonpræmieren bliver på hjemmebane mod SønderjyskE fredag d. 14. september kl. 19.00. Dernæst følger to lokalopgør på udebane i henholdsvis Herlev og Hvidovre, inden Tyrene igen trækker hjemmebanetrøjen på mod Herning Blue Fox tirsdag d. 25. september.

Stillingen efter de første 18 runder af Metal Ligaen afgør, hvem der kommer i Metal Final4-finalerne, som spilles i januar. Metal Final4 spilles på én af de fire deltageres hjemmebane.

Mellem jul og nytår er der lagt op til et festfyrværkeri på isen, når de vilde dobbelt opgør mod Rungsted gentages. Fredag d. 28. spilles der i Rungsted og dagen efter, lørdag, spilles der i Rødovre. Grundspilssæsonen slutter sidst i februar på udebane i Odense.

Med ét hold mindre i Metal Ligaen i forhold til sidste sæson, så er reglerne omkring kvalifikation til slutspillet ændret til den kommende sæson:

  • Hold placeret som nummer 1-7 i grundspillet er direkte kvalificerede til årets slutspil.
  • Hold placeret som nummer 8-9 i grundspillet spiller en såkaldt “play-in” serie om den sidste plads i årets slutspil. Holdet placeret som nummer 8 vil have en 1-0 føring i serien, der spilles som en “bedst af 5”.
  • Holdet placeret som nummer 10 i grundspillet er ude af årets turnering.

Hele kampprogrammet med Metal Liga-kampe og træningskampe kan findes her.

Har du endnu ikke sikret dig sæsonkort til den kommende sæson, så kan det købes her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail