skovbyjublerefterscoring

Frederik Skovby i godt humør efter én af sine scoringer // Foto: Steen M.

Rødovre Mighty Bulls og Frederik Skovby har sat underskrifter på en ny kontrakt, så den 23-årige forward, der i sidste sæson skridtet fra 1. divisionsspiller til Metal Liga-spiller, fortsætter den kommende sæson i Rødovre-trøjen.

Det blev til otte point i grundspillet og en enkelt scoring i slutspilskampene for forwarden, der sideløbende også fik spillet en række 1. divisionskampe med et stærkt pointsnit på knap 1,8 point per kamp.

– Jeg synes overordnet, at sæsonen sidste år gik ganske fint. Både personligt, hvor jeg tog skridtet op til Metal Ligaen og fik en fornemmelse af, hvad der skulle til for at spille på et højere niveau, end jeg har været vant til. Men jeg synes også, at holdet gjorde en ganske god figur med en tredjeplads i grundspillet og mange fine resultater i løbet af sæsonen, fortæller Skovby, der også ser frem mod den kommende sæson:

– Jeg forventer helt klart, at vi næste år bygger endnu mere til vores spil, og vi i sidste ende også kommer længere end, hvad vi gjorde i år. Jeg synes det ligner, at vi får et ret stærkt hold med mange af de samme spillere fra sidste år, så jeg tror godt, vi kan komme langt i år.

Spillertruppen knokler i øjeblikket uden for isen for at blive klar til den kommende sæson. Den står på masser af styrke- og konditionstræning, men Skovby melder om godt humør i truppen trods strabadserne:

– Sommertræningen går super lige nu. Vi har været i gang i lang tid nu, og jeg synes stemningen på holdet virker rigtig god – og de fleste er vel snart klar til at komme på is. Nu venter der snart en lille ferie, og så er vi klar til at starte op igen snart, slutter han.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail