Thomas Olsen jagter en Herning-spiller // Foto: Daniel Storch

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne præsentere en ny aftale for den kommende sæson med forward Thomas Olsen.

23-årige Olsen er Rødovre-dreng, men har også været fire år i svensk juniorishockey i både Frölunda og Malmö. Det bliver hans fjerde sæson for Mighty Bulls, og dén ser han frem til:

– Jeg glæder mig til den nye sæson! Det bliver fedt med en ny cheftræner. Lige pt. er vi i gang med sommertræningen, hvor man kan forbedre sin grundform. Jeg glæder mig til at se, hvordan den nye cheftræner vil spille og hvilke nye tiltag han kommer med. Derudover bliver det fedt, at der kommer en ny, som måske ser lidt anderledes på en, fortæller han.

I den foregående sæson blev det til 6 point i 32 grundspilskampe for den stærke forward, der særligt har haft store opgaver i defensiven:

– Ja, jeg fik spillet ret meget boxplay, da Magnus var træner. Jeg er jo en hårdtarbejdende spiller, så det passer mig helt fint.  Nu har jeg været en meget defensiv angriber, så jeg skal helt klart arbejde på at blive mere offensiv, lyder det.

Aftalen med Thomas Olsen er gældende for den kommende sæson.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail