Christofferfraenellfaarmedalje

Christoffer Frænell og RSIKs 1. divisionshold fik sølvmedaljer i 16/17-sæsonen // Foto: Steen M.

U18-landsholdsspilleren Christoffer Frænell rykker op fra RSIK og bliver ny mand i Rødovre Mighty Bulls. Truppen til den kommende sæson tæller dermed to unge backer fra årgang 2000, da Lasse Mortensen, som tidligere meldt ud, også er rykket op.

17-årige Frænell spillede i sidste sæson to kampe for Mighty Bulls og fik dermed testet niveauet i Metal Ligaen:

– Tempoet er helt klart den store forskel, man har ikke lige så meget plads – men det var klart en stor oplevelse og har kun givet mere blod på tanden, fortæller han og tilføjer:

– Jeg spillet hele mit liv i Rødovre, så at få chancen for RMB er virkelig stort og jeg glæder mig til at spille foran fansene.

Forventningerne til de nye udfordringer er klare og indstillingen er plads hos unge Frænell:

– Personligt skal jeg arbejde hårdt og få udviklet mig mest muligt. Ellers synes jeg vi har en god gruppe, og jeg tror, at vi kan nå langt.

– Jeg skal ind og arbejde hårdt for holdet – jeg en spillende back, som er solid i defensiven. Som en af de unge skal jeg gribe chancen, når den kommer, lyder det fra backen, der blandt andet har vundet U20-DM to gange.

Kontrakten er gældende for den kommende sæson.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail