Foto: Steen M.

Esbjerg Energy besøger fredag aften Rødovre Centrum Arena til årets første Metal Liga-kamp.

De to lokalopgør mellem jul og nytår gik ikke som håbet for Tyrene, der først røg ind i en øretæve, men derefter rejste sig i returopgøret og hentede et enkelt point mod Metal Ligaens efterhånden suveræne førerhold fra Rungsted.

Det så ellers ud til at blive en pæn afslutning på julemåneden med sejre over Odense, Frederikshavn og Herlev, så der er bestemt gode elementer at bygge videre på her efter nytåret. En positiv nyhed fra kampene mellem jul og nytår var, at Mighty Bulls’ finske back Julius Nyqvist var tilbage på isen efter en længere skadeperiode og også scorede i overtidsnederlaget på hjemmebane.

Efter en skidt november-måned har esbjergenserne fået gang i maskineriet og tandhjulene til at dreje samme vej. Set over de sidste 10 kampe er Esbjerg Metal Ligaens mest formstærke hold og det skyldes blandt andet en god defensiv, som ikke lukker mange mål ind.

De hentede i starten af december to stærke canadiske backs, som begge ligger med en kampvægt på over 100 kg og dermed fylder godt i forsvaret. Derfor skal de skøjtestærke Rødovre-forwards bruge deres hurtighed og spilintelligens til at komme rundt om den vestjyske defensiv.

Inden kampen kårer fansene i Sumpen ”månedens spiller” for december måned.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbnes kl. 18.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail