mortenandreasenogdommer-traeningskamp

Kaptajn Morten Andreasen konfererer med kampens dommer i i kampen mod Almtuna // Foto: Steen M.

Fredag aften løber Mighty Bulls på isen til den sidste testkamp inden sæsonen starter for alvor. Som optakt til den sidste test har vi taget en snak med kaptajn Morten Andreasen om pre-season-kampene.

Metal Liga-sæsonen starter med en hjemmekamp mod SønderjyskE, men inden da skal spillet og formen pudses af en sidste gang i mod ærkerivalerne fra Rungsted:

– Jeg forventer intensitet og rigtig højt tempo ligesom kampen i Rungsted for fire uger siden. Begge hold har givetvis ting, man hver i sær vil arbejde med, men så sent i for-sæsonen er holdene også super opsatte på en sejr, så det vil helt sikkert være en endnu mere fortættet atmosfære på isen, fortæller Andreasen.

Han melder samtidig om godt humør og positive attituder i omklædningsrummet:

– Stemningen er god. Der er masser humør på træningerne, og der er en god fokus på at rette spillet ind til sæsonstart, fortæller han.

Tyrene startede med en sejr over Rungsted i den første testkamp, men har efterfølgende ikke formået at tage en sejr. Flere af kampene har været ganske tætte med blandt andet et straffeslagsnederlag i Odense og ét-måls nederlag mod både Kristianstad og Herlev.

– Vi har helt sikkert ikke fået de resultater, vi gerne ville have haft i træningskampene, så der er stadig masser at arbejde på, men det vil der være hele sæsonen. Jeg synes, at vi nærmer os det spil, vi gerne vil spille, men der er stadig ting, der skal finpudses inden premieren, fortæller kaptajnen.

De manglende sejre er dog ikke noget, som han tager så tungt:

– Ja, det er jo aldrig sjovt at tabe, og vi er her 100% for at vinde. Men det er helt sikkert nemmere at slippe et nederlag i en træningskamp, og selve spillet er det vigtigste lige nu, så det påvirker os overhovedet ikke.

Andreasen har personligt stemplet godt ind i træningskampene og sendt pucken i nettet fire gange i de seks kampe. Et ganske pænt snit, der også giver et boost i moralen, selvom han frem for alt er en holdspiller:

– Ja, det kan jeg være ok tilfreds med, men jeg vil hellere have nogle gode resultater og gode kampe med holdet. Det giver dog absolut selvtillid til mig, og dertil kommer, at der er andre dele af spillet, som jeg gerne vil forbedre mig på, så på den måde har jeg lidt ekstra ro til dette, smiler han.

Kampstart i Rødovre Skøjte Arena er kl. 19.00 og der er gratis adgang. Der er øl og sodavand til 25 kr. i boderne.

Bestilte sæsonkort kan afhentes i indgangen og hvis man ikke har sikret sig sit sæsonkort endnu, kan det købes i Fanshoppen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail