Der er både blevet givet og taget i tacklingerne i kvartfinaleserien // Foto: Daniel Storch

Fredag aften spilles den fjerde kvartfinale mellem Rødovre Mighty Bulls og SønderjyskE. Tyrene fører 2-1 efter de første tre kampe, der har budt på et højt tempo og masser af intensitet.

Før kampen uddeles Herbert Knox-pokalen til ”Årets spiller”, som vælges af spillerne selv. Mange store navne har gennem tiden fået prisen og i sidste sæson blev Sebastian Bergholt hædret som sæsonens bedste spiller.

Til fredagens kamp er der hele to kampsponsorer, som vil være med til at gøre aftenen sjovere:

DFDS har en lille overraskelse med og vil gerne forkæle alle fans. Så hold øje med DFDS-trøjerne der står ved indgangen – så kan du være heldig at få et gavekort til et MiniCruise for op til 4 personer på Olsobåden.

Hyundai / Andersen Biler i Rødovre vil gerne give alle byens glade ishockeyfans et ekstraordinært slutspilstilbud og slår 10.000 kr. af prisen på udvalgte Hyundai modeller. Kom ned og hent en brochure, så du sikre dig en af deres tilbudsmodeller, som også vil blive vist frem i periodepauserne.

Der er rigtig godt gang i billetsalget til fredagskampen, så vi opfordrer til at komme i god tid, så køen kan springes over. Vi glæder os til et brag af en hockeyfest med masser af tilskuere på lægterne. Gæsterne fra SønderjyskE kommer også med en fanbus, så der masser af stemning i begge ender af arenaen.

Billetter til kampen kan købes her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail