Mighty Bulls’ kaptajn Morten Andreasen forsøger sig på Patrick Galbraith // Foto: Steen M.

Fredag aften er der igen gang i Rødovre Centrum Arena, når Mighty Bulls byder velkommen til SønderjyskE.

2019 er startet flot for Tyrene med to sejre – senest det vilde comeback mod Herning Blue Fox, hvor kampen blev vendt fra 0-4 til 6-4. De gode takter skal følges op mod de stærke sønderjyder, der for tredje gang i sæsonen besøger Rødovre.

De to første besøg har været yderst tætte med en 1-3 sejr, der blev grundlagt i kampens sidste fem minutter, samt en overtidssejr. Begge til SønderjyskE. Sønderjydernes 1-3 sejr i sæsonpremieren er i øvrigt den eneste hjemmekamp i denne sæson, hvor Tyrene er gået banen uden point. En rigtig flot statistik.

Gæsterne ligger lunt på Metal Ligaens andenplads med syv point ned til Aalborg Pirates tredjepladsen. I sæsonens første ti kampe haltede det sønderjyske maskineri lidt, men efterfølgende har det lyseblå mandskab fået gang i systemerne og spillet en rigtig flot sæson, som blandt andet skyldes ligaens pt. stærkeste defensiv, der kun har lukket 63 mål ind 30 kampe.

Én af årsagerne til dette er blandt andet den stærke målmandsduo med erfarne Patrick Galbraith og talentet Kasper Krog, der begge ligger med flotte redningsprocenter og ikke lukker mange mål ind.

Set over de sidste 10 kampe ligger Rødovre og SønderjyskE meget lige med henholdsvis 19 og 18 point – i øvrigt som Metal Ligaens næstbedste og tredjebedst hold kun overgået af Esbjerg Energy. Så begge hold er inde i en god periode og der er lagt op til et rigtig spændende opgør med masser af fredagsstemning på lægterne.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.00

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail