Foto: Steen M.

Rødovre Centrum Arena åbner igen på fredag til ét af de store traditionsrige opgør i dansk ishockey, når Rungsted kommer forbi Vestegnen.

Tyrene vandt sæsonpremieren hjemme over Odense efter overtid, men tabte søndag knebent med 1-0 i Frederikshavn. Rungsted spillede deres første Metal Liga-kamp i tirsdags, hvor de tabte efter straffeslag i Herning og fik et enkelt point på kontoen.

Cheftræner Riku-Petteri Lehtonen om de første to kampe:

– I de første to kampe har vi fået to ud af seks point, så det kan jeg ikke være tilfreds med. Men vi havde chancen for at tage tre point i begge kampe. Vi skabte mange scoringsmuligheder og vores defensiv var også god nok til at tage de seks point. I de to kampe har vi kun lukket tre mål ind, så det giver os gode chancer for at vinde. Men vi skal være bedre til at få scoret, og så skal vi have bedre disciplin, for vi har taget for mange dumme udvisninger, fortæller han.

Selvom Rødovre allerede har mødt Rungsted to gange i preseason, så bliver det anderledes på fredag, når der er noget på spil. Det er ikke bare en ishockeykamp, men også en vigtig duel om mellem to rivaler.

– Jeg ved, at det er et stort derby, men vi skal samtidig også holde fokus på vores gameplan. Rungsted har spillet fire hårde kampe i CHL og med det er de måske mere klar til sæsonstarten end os andre. Men vi kan også håbe på, at de er trætte efter dem. Uanset hvad, så er vi klar til at udfordre dem og gøre hvad der skal til for at vinde.

– Vi skal fortsætte med at forsvarere os godt. Vi ved, at de er et hold, som er gode i hurtige turnovers og at de angriber med fart med alle fem spillere. Så det skal vi være klar til. Vi skal have respekt for vores modstandere, men aldrig frygte dem, slutter Lehtonen.

Kampstart fredag er kl. 19.30 og dørene åbner kl. 18.30.

Kampsponsor på fredag er Andersen Biler Rødovre. De medbringer et par iskolde tilbud fra Nissan, Hyundai og Citroen – vi ses på isen!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail