Jonas Sass med en chance ved Rungsted-målet // Foto: Daniel Storch

Fredag kl. 19.00 løber Rødovre Mighty Bulls på isen til sæsonens tredje testkamp. Gæsterne er fra Rungsted Seier Capital, som holdet også mødte i sæsonens første træningskamp.

Her vandt Rungsted hjemme en målrig affære med 6-4. Flere af de to holds unge spillere viste sig frem i kampen og kom på måltavlen. Kasper Larsen og Magnus Carlsen var blandt målscorerne for Rødovre, mens Gustav Green og Lucas Andersen fra Rungsted også fik pucken i nettet.

Mighty Bulls tog revanche fredag aften, hvor SønderjyskE blev slået med 3-2 efter overtid. Thomas Olsen og Nikolaj Zorko scorede i ordinær tid, mens finske Marko Virtala lukkede kampen i overtiden. Rungsted har i mellemtiden også være i kamp, de tabte med 3-2 på udebane i Esbjerg.

Rødovres to canadiere, målmand Matt O’Connor og backen Nick Crawford, har fået arbejdstilladelserne på plads og er nu i spil til at være med i truppen fredag.

Nye huer i Fanshoppen. Pris kr. 150,-

Kampstart fredag er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.00. Der er gratis adgang til kampen.

Har du bestilt sæsonkort til den kommende sæson, så kan det afhentes i indgangen – husk en kvittering. Det kan bestilles sæsonkort i Fanshoppen, der også har fået de første nye varer hjem.

To nye huer landede i går, ligesom der er kommet bodystockings og t-shirts til de mindste. Det forventes at de nye spiller lander til sæsonpremieren mod Odense Bulldogs d. 6. september.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail