Glashærderiets direktør Danny Olsen og RMB direktør Bjørn Sørensen viser spillertrøjerne med det nye logo frem // Foto: Brian Poulsen, Rødovre Lokal Nyt

Det er med meget stor glæde, at Rødovre Mighty Bulls kan præsentere Glashærderiet A/S som ny hovedsponsor for resten af indeværende samt den kommende sæson 2019/20.

Glashærderiet er Sjællands eneste glashærderi og kan producere alt fra spejle og almindeligt tilskåret glas, til unikke og specielle CNC-løsninger. Med stærke fagfolk og topmoderne produktionsfaciliteter er Glashærderiet gearet til at løse specialopgaver inden for glas til hele landet.

Direktør Bjørn Sørensen om det nye samarbejde med Glashærderiet:

– Vi glade for, at vi kan præsentere en ny hovedsponsor i dag. Det er en ting, som vi har arbejdet på meget længe, og det er bestemt ikke let at finde de helt store partnere. Så vi glæder os meget til samarbejdet med Danny Olsen og resten af Glashærderiet.

– Det giver noget ro på bagsmækken, også selvom aftalen kommer lidt sent i sæsonen. Vi har hele tiden budgetteret med en hovedsponsor, så det, at det er kommet plads nu og for hele næste sæson, er vigtigt for klubben og for, at vi kan arbejde mod at nå det næste niveau – både på og udenfor isen, fortæller direktøren.

Du kan læse mere om Glashærderiet på deres hjemmeside samt i Rødovres Lokal Nyts interview med direktør Danny Olsen samt Rødovre Mighty Bulls’ direktør Bjørn Sørensen.

Som hovedsponsor vil Glashærderiet naturligvis være at finde på maven af spillertrøjerne og synlige i Rødovre Centrum Arena allerede fra i aften, ligesom de vil blive en del af netværket Club Top Performance og i VIP Loungen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail