Flere jubelscener venter forhåbentlig tirsdag aften // Foto: Daniel Storch

Det nye år blev startet godt af Mighty Bulls, der fredag slog Metal Ligaens mest formstærke hold fra Esbjerg Energy med en sejr efter straffeslag.

David Suvanto scorede to gange i powerplay, mens Jonas Sass fejrede sin kåring som månedens spiller for december med en enkelt scoring. I straffeslag blev Stefan Ridderwall og Edgars Treijs de store helte med henholdsvis tre redninger og dystens eneste scoring.

Kampen mod Esbjerg var både velspillet og underholdende fra begge sider og cheftræner Magnus Bogren var også godt tilfreds med indsatsen:

– Vi spiller en okay kamp og får godt udbytte af vores powerplay, fortæller han.

I denne uge venter først en hjemmekamp tirsdag mod Herning og dernæst endnu en hjemmekamp på fredag mod SønderjyskE.

– Det vigtigste for os er, at vi får stabilitet i vores spil. Vi spillede som sagt en okay kamp mod Esbjerg og gjorde det godt i powerplay, og så skal vi træne og tale om de elementer, som vi skal bedre til.

Det er på papiret to dygtige modstandere der venter, men det skræmmer ikke Bogren og spillertruppen, der fokuserer på eget spil:

– Vi har fokus på os selv og vores spil. Gør vi dét, vi skal, så giver det os gode chancer for vinde igen, lyder det fra Bogren.

Der var gode nyheder til Esbjerg-kampen, da både Thomas Olsen og Frederik Skovby var tilbage i truppen og snart er der to yderligere spillere til rådighed, når William Rørth og Lasse Mortensen vender hjem fra U20 VM i Canada. Det forventes, at de to u-landsholdsspillere er til rådighed igen til fredagens kamp mod SønderjyskE.

I pausen mellem første og anden periode er der endnu en gang besøg fra RSIK’s Kunstskøjteafdeling. 16-årige Amalie Hansen, der både er sololøber, solodanser og træner for småbegyndere, vandt bronze i solodans ved Danmarksmesterskaberne i december og vil vise frie program. Det er et potpourri af Elvis, så de fleste vil nok nynne med på de glade melodier.

Mellem anden og tredje periode er der som altid puckkastning med fede præmier på højkant. En puck koster kun en 10’er og kan købes i foyeren eller af drengene, der går rundt og sælger. Køber du en puck, så støtter du samtidig U15-spillernes tur til USA.

Kampstart i tirsdagskampen mod Herning Blue Fox er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail