Connor Hardowa lige-ved-og-næsten i overtiden... // Foto: Steen M - www.innocent.dk

Connor Hardowa lige-ved-og-næsten i overtiden… // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Tre point til tyrene mod Esbjerg efter dagens opgør ville være kærkomne med et par uger til næste hjemmekamp 1.februar mod Odense.

Men det var ikke den bedste start tyrene fik. Et par udvisninger ødelagde starten hvor gæsterne bragte to scoringer inden kampen rigtig var kommet i gang. En Timeout blev resolut taget af Magnus Bogren for at stoppe derouten, og drive inspiration til spillerne.

Det hjalp og scoringen imod os stoppede, og langsomt men sikkert kæmpede tyrene sig ind i opgøret, og fik reduceret ved Sebastian Bergholdt i slutningen af første periode, og det begyndte at ligne noget da udligningen kom i starten anden periode. Det var Nicklas Carlsen der scorede.

Med stillingen 2-2 efter anden periode skulle kampen finde sin vinder i de sidste tyve minutter, som spillet var lignede det, at næste score mål ville pege på vinderen i den sidste ende.

Spillet var efter en forsigtig start taget til i intensitet og fysikken tog mere og mere over som tiden gik, Især kaptajn Morten Andreasen var udsat i dag, med høje stave i ansigtet.

Et par dumme fejl af tyren gav Esbjerg muligheder i overtal, men storspil af Gaspar Kroselj holdt Rødovre inde i kampen og perioden endte uden scoringer, selvom tyrene havde flere nærgående forsøg i slutningen af ordinær spilletid.

I fjerde periode startede Rødovre med et minut i overtal, og var meget tæt på scoring, men det var gæsterne der afgjorde kampen straks de blev fuldtallige, så kun et point i dag…

 

Rødovre Mighty Bulls – Esbjerg Energy 2-3 (1-2, 1-0, 0-0, 0-1)
04:02 0-1 Justin Crandall (Andersen, Crawford) [PP1]
04:51 0-2 Justin Crandall (Fleming, McMillan)
13:35 1-2 Sebastian Bergholt (Andreasen, Klarskov)
23:22 2-2 Nicklas Carlsen (Eller, Jensen)
61:21 2-3 Taylor fleming (Crandall)
Udvisninger: RMB 9x2min, EEI 7x2min
Skudstatistik: 22 – 34 (5 – 11, 8 – 14, 8 – 8, 1 – 1)
Tilskuere: 953

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail