David Suvanto med to scoringer en af kampens profiler // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Rødovre Mighty Bulls vandt i overtid over Esbjerg Energy på en scoring af Edgars Tejis der gjorde det han er købt ind til, – afgøre kampe, da han med et velplaceret udført straffeslag var eneste målscorer i den afsluttende straffeslags afgørelse.

Det holdt hårdt, og især en anden periode var svær for tyrene at komme igennem, men en perfekt omsætning af en fejl hos gæsterne, blev prompte udnyttet af december måneds spiller Jonas Sass.

Forinden havde tyrene i første periode skabt en to-måls føring,- begge sat ind aF David Suvanto, og begge blev til i overtal. En føring der blev udlignet midt i anden periode, hvor Esbjergs stærke udlændinge ellers dominerede på isen i lange perioder.

Tredje periode blev således indledt med en smal føring til tyrene, og det lignede længe kampens resultat, men fem minutter før tid blev føringen udlignet, og kampen skulle finde sin afgørelse i forlængelse og straffeslag.

Vi kan bruge alle de point vi tjener, og de to vi fik i aften mod et af ligaens forstærke mandskaber giver respekt, og tro på mere.

Udover Jonas Sass og to-målskytten David Suvanto, skal Stefan Ridderwall fremhæves for en håndfuld eller to mirakelredninger, der på sårbare tidspunkter holdt tyrene inde i kampe.

På tirsdag venter Herning, og mon ikke vi gerne gentager sejren…?

 

Rødovre Mighty Bulls – Esbjerg 4-3 (2-1, 1-1, 0-1, 1-0) Str
03:06 1-0 David Suvanto (Asperup, Bergholt) [PP1]
13:05 2-0 David Suvanto (Asperup, Johansson) [PP1]
17:18 2-1 Christian Wejse (Mychan, Andersen)
29:25  2-2 Mark Delargo (Christensen, Austin)
39:04 3-2 Jonas Sass
55:06 3-3 Sune Hjulmand (Christensen, Karlsson)
65:00 4-3 Edgars Treijs
Udvisninger: EE 2x2min
Skudstatistik: 32 – 35 (11-18, 12-7, 9-10)
Tilskuere: 1017

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail