Indledning til firmafesten, personalearrangement, teambuilding, kundepleje, råhygge med vennerne, polterabend, familiefest/hygge, klub og foreningsarrangementer eller bare en sjov eftermiddag/aften.

 

Årsagerne kan være mange. Men sjovt er det at komme på isen og spille en ”rigtig” ishockey-kamp med dommer.

I møder bare op i Rødovre Skøjte Arena, Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre, så klarer vi resten! Der er is på i Arenaen i perioden fra august til marts (begge måneder inkl.)

Vi sørger for at arrangementet tilpasses jeres niveau og stiller alt sikkerhedsudstyr til rådighed inkl. skøjter. Prisen er 7.000 kr. for op til 20 personer (ikke rabat selvom man er færre, det optimale antal er min. omkring 12 personer, så kan man danne 2 hold). For prisen får I alt ishockeyudstyr (som er rent og i en god kvalitet) Med i prisen er også ½ l kildevand.

Vi stiller også med tre personer der hjælper jer i forbindelse med omklædning, regler mm. Man møder 1 time før arrangementet på isen, så man kan nå at blive påklædt mm. Udover 20 deltagere koster det 350 kr. pr. deltager.

Det eneste man selv skal sørge for er svedtøj (f.eks. skiundertøj eller andet med lange ben og T-shirt – joggingtøj er for varmt) samt sokker + håndklæde til det efterfølgende bad. Det er tilladt selv at medbringe lidt drikkevarer. Der stilles 1-2 omklædningsrum til rådighed alt efter hvor mange man er samt om holdet består af både kvinder og mænd.

De tre personer vi stiller til jeres rådighed, agerer under kampen som dommer, tidtager og hjælper i boksen.

 

Alle kan spille ishockey, uanset køn, alder eller niveau !

 

Vi kan afholde arrangementer for op til 32 personer ad gangen + 2 målmænd. Det er muligt at tilpasse arrangementerne i længden, så det passer til jeres ønsker, men for den nævnte pris på 7.000 kr. får man 1½ time på isen for op til 20 personer.

Ligesom hvis I ønsker at spise i vores VIP lounge kan dette også arrangeres, f.eks. pizza + øl/sodavand for 150 kr. pr. deltager – kort sagt, vi skræddersyr en dag/aften så den passer perfekt til jer!

I Rødovre stiller vi store krav til sikkerheden under vores arrangementer og vores sikkerhedsudstyr er derfor i meget høj kvalitet. Der gøres dog opmærksom på at det er ens egen forsikring, som skal dække evt. skader mm.

Ring eller send en e-mail til Mette Heine, så finder vi en dato og tidspunkt hvor Rødovre Skøjte Arena er ledig og står klar til jer!

Der er ikke afsat faste tider i Arenaen til afholdelse af Erhvervshockey, vi forsøger at få arrangementerne passet ind efter hvad der i øvrigt foregår i de 2 skøjtehaller vi har.

 

Kontakt for bestilling og tilrettelæggelse:
Mette Heine
Mobil: 28 70 67 43
Mail: MBH007@politi.dk