Skal du holdet et firmaarrangement, polterabend, eller noget helt tredje, så er ishockey en sjov og anderledes oplevelse, der samler folk.

Vi sørger for, at arrangementet tilpasses jeres niveau og stiller alt udstyr rådighed inkl. Skøjter.Vores instruktører hjælper med udstyr og regler før kampen, og er efterfølgende med på isen som dommer og hjælper i udskiftningsboksen. Alle kan være med, uanset niveau, alder og erfaring på skøjter.

Du skal selv medbringe svedtøj (f.eks. skiundertøj eller andet med lange ben. T-shirt eller joggingtøj er for varmt at spille i). Derudover skal du selv medbringe sokker og håndklæde, hvis du ønsker at bade i hallen.  Der er vigtigt, at i ankommer 45 minutter før arrangementet starter, for at sikre, at i ikke bruger jeres istid i omklædningen.

Vi vil gøre vores bedste for at tilpasse jeres arrangement, så de passer til netop de behov som i måtte have, eksempelvis ekstra tid på isen, pokal eller medaljer til deltagere, bespisning efter kampen, fadølsbar og meget andet.

Der er ikke afsat faste tider til erhverves ishockey, men vi forsøger at få arrangementerne passet efter, hvad der i øvrigt sker i de to skøjtehaller, som vi har til rådighed.

Der er is på Arenaen i perioden august til maj (begge måneder inkl.).

Du kan her se priser for erhverves ishockey:

Tid
60 min inkl. intro forløb
Intro
1-2 erfarne instruktører – 2-3 instruktører hvis mere end 20 deltagere
Pris
2-10 personer – 3.500 kr.
11-15 personer – 5.000 kr.
16-20 personer – 6.500 kr
Tillæg 325 per person, hvis over 20 personer.

For at arrangeringen af eventet skal gå så gnidningsfrit så muligt, bedes du i din e-mail oplyse om:
– Navn/firmanavn
– Type af arrangement
– Telefonnummer
– Antal deltagere
– Dato og tidspunkt for ønsket arrangement

Forespørgslen skal sendes til kontor@mightybulls.dk.