Edgars Treijs skifter til Rødovre Mighty Bulls // Foto: Martin Ladegaard (Hvidovre Billeder)

Den svensk-lettiske forward Edgars Treijs skifter fra nu lukkede Hvidovre Fighters til Rødovre Mighty Bulls på en kontrakt gældende for resten af sæsonen.

20-årige Treijs skiftede inden sæsonen til Metal Ligaen fra Malmö Redhawks J20-hold og har imponeret stort med 11 scoringer og 4 assister i 20 kampe for Hvidovre.

Tidligere har han spillet ungdomshockey i Linköping, Rögle, Vesterås samt været et smut forbi USA. Det er også blevet til en håndfuld U16-landsholdskampe for Sverige.

Sportschef Jørgen Illemann om tilføjelsen til truppen:

– Først og fremmest er det rigtig ærgerligt, at Hvidovre måtte lukke og slukke. Vi mister nogle gode naboopgør og det er ærgerlig omtale for dansk ishockey – og oven i det, så mister vi henover natten 8 point og rutsjer ned i tabellen. Men der er ikke andet at gøre end at steppe op og kæmpe for at vinde nogle flere ishockeykampe.

– Reglerne ved konkurser er klokkeklare hos DIU, så det kan eller skal vi ikke tude over. Om det er så er den rigtige måde, det kan man jo kigge på en gang mere i Ligaforeningen og se, om der findes en anderledes og mere jævn mulighed, men nu er det engang som det er.

– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes os at få Hvidovres topscorer til klubben. Vi henvendte os allerede, da Hvidovre meldte ud, at de var i problemer. Det så ud til at lykkedes for en tre ugers tid siden, men så skete der et eller andet, som gjorde, at Hvidovre trak sig fra den aftale og vi måtte derfor – i første omgang – se ham spille videre i Hvidovre-trøjen.

– Nu er det så lykkes, så det er vi selvfølgelig ekstra glade for, da Edgars ganske tydeligt har vist, at han kan score mål. 11 mål på et bundhold er ganske godt gået. Jeg ved, at Edgars er rigtig glad for at komme til Rødovre og ser frem til at spille for vores fans – og selvfølgelig vise, at han også kan lave mål her, lyder det fra Illemann.

Det forventes, at Edgars Treijs er med i Frederikshavn fredag, såfremt papirarbejdet hos Danmarks Ishockey Union er gået i orden.

Treijs vil spille med nr. 8 på ryggen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail