NySpillerTrojeRevealed

Skal Rødovre Mighty Bulls spille i hvide eller i røde trøjer i den kommende sæson? Det spørgsmål har ligget og luret i fankredse i den seneste tid.

Svaret på dette spørgsmål vil du ved selvsyn kunne konstatere lørdag d.13.september kl.19.00 i Rødovre Skøjte Arena når Rødovre Mighty Bulls møder Rungsted Ishockey i kvartfinalen i årets Metal Cup.

Rødovre Mighty Bulls spiller i her i retro CCM trøjer med retro-logo og debatten har være ivrig blandt fans om Mighty Bulls’ hjemmebanetrøje skal være rød eller hvid.

Vi har fået rigtig mange henvendelser med gode argumenter på telefonopkald, SMS, e-mails, almindelige breve samt personlige henvendelser. Der har ligeledes været mange der har givet deres mening til kende på de sociale medier samt i en afstemning hos Rødovre Lokal Nyt hjemmeside på www.rnn.dk

Det er NHL CCM trøje som der kun er lavet et meget få antal af til én meget speciel kamp da  Detroit Red Wings spillede den årlige NHL Winter Classic kamp den 1.januar i år iført denne trøje. Denne trøje spiller Rødovre Mighty Bulls i den næste sæson for at markere Rødovres jubilæum med 50 ubrudte år i den bedste række.

Fanshoppen har masser af gode tilbud, der er Puckkastning og dobbelt up på fadøl fra kl.18.00 til kl.18.30
Mød op og støt Rødovre Mighty Bulls i den første hjemmekamp af betydning i den nye sæson i Rødovre Skøjte Arena

Hvis du køber din billet på mightybulls.dk. Så sparer du penge og undgår kø og ydermere kan du finde dit personlige sæde i arenaen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail