Illemann_Herlev_01112013_02

 

En af vores unge backer forlænger sin kontrakt med Rødovre Mighty Bulls, så vi kan derfor annoncere at Marco Illemann atter vil være at finde i truppen i den kommende sæson. Den 20-årige Illemann spillede sig godt ind på holdet sidste år og kun en skade sidst på sæsonen afholdt ham fra at fuldbyrde hele sæsonen. Men på stor vilje vendte han dog tilbage og spillede i slutsspilskampene.

Marco som har forlænget for de kommende to år begrunder selv forlængelsen med at det er ‘hans’ klub og har været det siden at han startede med at spille som 4-årig. “Det er dér jeg har hjertet og det er dér jeg synes at det er sjovt at være. Det er en klub med en helt fantastisk kultur, både omkring holdet, men også udenfor,” siger han.

“En anden grund er også Jesper Duus, som jeg glæder mig meget til at spille under,” fortsætter Illemann. “Han er en person som jeg tror kan lære mig utrolig meget. I og med vi er mange af de samme spillere fra sidste år, plus lidt “hjemvendte” fra andre klubber, tror jeg vi kan få et super sammenhold, som kan få os langt.”

Cheftræner Jesper Duus karakteriserer Marco Illemann som en stærk back med en fin teknik. “Jeg ser frem til at arbejde med Marco og udvikle hans fysiske form og bevægelighed.”

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail