Illemann2016

Marco Illemann, også næste sæson // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Rødovre Mighty Bulls kan med stor fornøjelse denne gang udmelde forlængelsen af den nu 22-årige Marco Illemann som gennem de sidste sæsoner har udviklet og styrket backlinjen i truppen.

“Jeg har valgt Rødovre igen i år, da det er her jeg har mit hjerte,” fortæller Illemann i forbindelse med kontraktforlængelsen. “Jeg har (næsten) altid spillet her, så jeg føler mig hjemme!! Jeg havde en rigtig god sæson sidste år, og tror på, at jeg få en endnu bedre sæson i år under Duus,” fortsætter han optimistisk.

Marco fortæller om det ansvar, den vigtige rolle på holdet og den tillid som træneren udviser ham, som en yderligere motivation for at tage endnu en tørn i Rødovre.

“Jeg fik utrolig meget ud af sidste sæson,” siger han da han skuer tilbage på den netop afsluttede sæson. “Jeg udviklede mig meget, både personligt og ishockey-mæssigt. Holdet er meget det samme, så vi kender hinanden og træneren rigtig godt, hvilket vi klart kan tage med til næste sæson. Vi er en masse unge gutter, som er blevet et år ældre, i en tid hvor vi alle udvikler os,” siger han.

“Min sommer skal stå på sten-hård sommertræning og ferie,” smiler han. “Vi træner super hårdt her om sommeren under Duus, hvilket er meget vigtigt. Og især for en “større” spiller som mig,” smiler han. “Så jeg forbereder mig til en forhåbentlig fremragende næste sæson.”

Nu vil hele sommeren dog ikke gå med træning for Marco. “Nej, ud over det, så skal jeg på en uges charter-ferie med nogle gymnasiekammerater og senere en uge til Toscana med min dejlige kæreste Katrine,” smiler han muntert.

Vi ønsker god sommer og god ferie til Marco Illemann og et glædeligt gensyn i den kommende sæson.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail