Illemann_prasentation

Rødovre Mighty Bulls er allerede i gang nu for at se på truppen for den kommende sæson. I den forbindelse har man ønsket at få tilknyttet U20-landsholdsspilleren Marco Illemann, der har spillet hele sin ungdom i moderklubben RSIK, men i sit første år som senior har spillet for Copenhagen Hockey. Da Rødovre Mighty Bulls – i overensstemmelse med Copenhagen Hockey – talte med Marco om de kommende år, blev vi enige med Marco og Copenhagen Hockey om, at han skifter øjeblikkeligt, så kontrakten gælder fra d.d og næste sæson 2013/14.

Marco er en Rødovredreng som har gjort det godt i RSIK gennem alle ungdomsårene og i Copenhagen Hockey samt på U20-landsholdet. Det er en talentfuld back som vi, sammen med vores øvrige unge backer, forhåbentlig vil se i mange år i Rødovre Mighty Bulls trøjen.

“Jeg har spillet i hele min ungdom i Rødovre, men det har været lærerigt og godt for min udvikling at være i Copenhagen Hockey i en sæson,” fortæller Marco Illemann om skiftet.  “Jeg er utrolig glad og stolt over at kunne få muligheden for at komme tilbage og spille for Rødovre Mighty Bulls. De har et spilsystem, jeg kender fra U20-landsholdet, hvor ”Gratts” også er træner. Jeg ønsker Copenhagen Hockey alt mulig held og lykke, og håber, at de i næste sæson vil komme i slutspillet. Det sker desværre nok ikke i år.”

Træner Brad Gratton om truppens nye back og danske ishockeytalenter:  “Gert Hansen, Brian Møller og jeg er allerede nu begyndt at se på holdet for næste sæson. Det skal som bekendt bestå af et mix af dygtige unge talenter samt af rutineret spillere. Vi har udarbejdet en liste med muligheder, ligesom vi løbende får forskellige henvendelser. Nu skal man selvfølgelig ikke forvente, at vi har truppen på plads i morgen – det kan sagtens ske, at den først er klar lige op til sæsonstart. Dog vil vi løbende tale med spillere, når mulighederne er til stede, som eksempelvis med Marco her.”

“Marco er en god, talentfuld spiller, som skal ind i truppen og arbejde stenhårdt og spille det sikre og simple spil,” fortsætter træneren.  “Så skal han nok udvikle sig stille og roligt i den rigtige retning. Han er en god ung mand, der ved, hvad han vil med sin ishockey. Nu er det op til ham selv at bevise overfor mig, at vi har valgt rigtig ved at tage ham ind. At han samtidig var en Rødovredreng, som har spillet i RSIK i næsten hele sin ungdom, var også med til, at vi ville knytte ham til truppen. Vi kan selvfølgelig ikke love, at alle som har spillet i RSIK kan tilbydes kontrakt i Rødovre Mighty Bulls, men når tingene passer sammen, så er det jo et lille plus i bogen.”

Marko Illemann skal spille i trøje #10 og kan spille for Rødovre Mighty Bulls straks. Alle papir er godkendt og er på plads.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail