rodovre-mighty-bulls-logo

Fredag aften spiller Rødovre Mighty Bulls i Rungsted og i den forbindelse bringes der lidt ekstra information om kampen. Kampstart i Rungsted er kl. 19.45.

Fangruppen Rødovre Bullseye laver bustur til Rungsted fra Rødovre Skøjte Arena. Afgang er kl. 18.45 og prisen er kun 60 kr. Læs mere på deres Facebook-side.

Herudover bringes der også en meddelelse fra Rungsted, der var valgt opgradere sikkerheden omkring kampen, så alle fans kan få en god og festlig ishockeyoplevelse:

I lyset af at der flere gange har været brugt pyroteknik i både Rødovre og Rungsted, samt affyret kanonslag ved seneste kamp i Rødovre, vil der til kampen den 12/01-2018 være nul-tolerance overfor brug af disse effekter ved kampen i Rungsted.

Både sikkerhedspersonale og myndigheder er orienteret om dette, og såfremt der måtte være fans der affyrer noget på tribunerne, vil det pågældende afsnit blive ryddet uden nogen form for forudgående advarsel. Samme politik vil gøre sig gældende i tilfælde af ballade, slagsmål eller andre grove former for overtrædelser af ordensreglementet.

Rødovres sikkerhedspersonale, vil som altid til kampene på Sjælland, også være tilstede sammen med hjemmeholdets personale og sammen sikre en god oplevelse for alle fans. Personer overtræder ordensreglementet i Rungsted, kan også se frem til karantæne fra Rødovre Skøjte Arena.

God tur til Rungsted!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail