Odense_170920_2_0 (29 of 45)

Odense Isstadion åbner tirsdag aften op til sæsonens andet Metal Liga-opgør mellem Odense Bulldogs og Rødovre Mighty Bulls.

Det første af sæsonens indbyrdes opgør endte med en 2-0 til Tyrene hjemme i Rødovre Skøjte Arena, hvor de også i en træningskamp før sæsonstarten sendte Odense hjem med et nederlag. Fynboerne er derfor utvivlsomt opsat på revanche, når de går på isen i morgen.

I midten af oktober skiftede fynboerne cheftræner, hvor svenske Mikael Gath erstattede den finske Kari Rauhanen. Gath er tidligere eliteungdoms- og assistenttræner i den svenske topklub Rögle, som også Rødovre-træner Magnus Bogren i mange år har været en del af. De to trænere kender derfor hinanden særdeles godt, og der er lagt op til en spændende duel på det taktiske aspekt af kampen.

Emil Jidskog blev søndag præsenteret som midlertidig målmand i Rødovre-truppen, hvor Stefan Ridderwall og Jon Lee-Olsen begge sidder ude med skader. Jidskog forventes at debutere i Odense, når Tyrene løber på isen. Jidskog har allerede været på is med Mighty Bulls til mandagens morgen- og eftermiddagstræning.

Udover Ridderwall og Lee-Olsen har Rasmus Birk Heine også taget plads på skadeslisten i de seneste kampe, og han er fortsat tvivlsom til tirsdagskampen.

Kampstart i Odense er kl. 19.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail