En lock-out i verdens bedste hockeyliga NHL er nu en realitet efter at parterne i overenskomst-konflikten ikke nåede i hus med en aftale inden udløbet af tidsfristen i den netop afsluttede week-end. Dette skaber en fornyet interesse omkring spørgsmålet om hvorvidt vi i den kommende sæson vil få danske NHL-spillere i aktion i den danske liga.

Tidligere har Peter Regin og Frans Nielsen luftet mulighederne for at komme hjem til Herning og spille mens Mikkel Bødker formodentligt vil spille for Malmö Redhawks. Lars Eller synes dog heller ikke at kigge i retning mod Danmark da han står overfor en snarlig familieforøgelse og derfor bliver i det nordamerikansk og i øvrigt, efter eget udsagn, ikke har Danmark øverst på prioriteringslisten såfremt at lockouten trækker ud og han er nødt til at finde en europæisk klub.

Der imod har Jannik Hansen ikke afskrevet muligheden for at komme hjem og spille for Rødovre Mighty Bulls. På en mailforespørgsel fra al-bankligaen svarer Jannik: “Ja, det er ikke helt udelukket, at jeg kommer til Danmark under lockouten, og hvis jeg gør, er det selvfølgelig kun Rødovre, der kan komme på tale.”

Unægteligt en interessant udtalelse men med henvisning til tidligere beskrevne forbehold, er der trods dette nok mange sten der skal ryddes af vejen før vi ser “Mister Hansen” kunne iføre sig tyre-trøjen.

Vi har tjekket med materialefolkene og indtil videre vil de reservere trøjen med nummer 36 på ryggen så den vil ligge nystrøget og klar hvis Jannik Hansen skulle få lyst til at vende hjem og spille sammen med de gamle holdkammerater i Rødovre Mighty Bulls.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail